19 Ara 2008

UEFA Kuraları 1/32


Pis takım geldi Galatasaray'a.. Savunma oynayanlardan korkuyorum bizimkileri düşününce.. Bu nedenle ilk maçın Fransa'da olması büyük şans bence.. Orada gafil avlayabilirse Galatasaray, işleri kolaylaştırabilir Sami Yen'de..

6, 11 ve 14 numaralı eşleşmelerde kan çıkar.. 4'te 4 yaparak 12 puan toplayan tek takım CSKA'nın büyük avantajla çektiği takım Aston Villa.. Yazık yahu.. Villa geleni götürür demiştim daha önce, CSKA'da biraz temkinli davranabilirim.. Bremen - Milan çok ortada.. Zenit - Stuttgart da öyle keza.. Braga - Standard eşleşmesinde de güzel maçlar çıkacak ortaya..

Bordeaux'dan çıkılırsa gelen takım büyük ihtimal Hamburg.. İştah kaçırıcı o da oldukça ama Almanlar güzeldir yine de.. Galatasaray buralardan yükselmeyi başarabilirse millet fena kıracak birbirini öbür taraflarda.. Başlıyor bir serüven ama düşündürüyor Fransa hala beni..

11 YORUM:

alessandro del piero dedi ki...

bordeaux muhtemel rakipler arasında galatasaray için en tercih edilesi ekiplerden biriydi bence, kesinlikle defansif bi futbol oynamıolar ve bu da tamamen galatasaray'ın lehine.. hele ki iki sene önceden kalan hesabı da hatırlayınca olabilecek en güzel eşleşme olduğunu söylemek mümkün..

en azından fiorentina, shakhtar, bremen ya da zenit gibi rakipleri düşününce şanslı olduğumuz daha rahat görülebilir.

lincoln ve arkadaşları rahat geçerler bordo'yu..

Adsız dedi ki...

valla benim hiç iştahım kaçmadı aksine çeyrek final heyecanı duymamak için hiç bir sebep yok. sonuçta malatyaspor ile oynanmayacak bu kupa iyi takımlar çıkacak. milan ya da a.villa yerine bu ikili çok daha iyi. ayrıca ilk maçlar deplasmanda olacak. g.saray ın futbolunda bitiyor iş önemli nokta bu bence. rakiplerimiz "ne yapsak geçemeyiz" değil..

Mario Jardel dedi ki...

Be sene avrupada steau ve metalist maçları dışında firemiz yoktu.. Ama senin dediğin gibi bu iki takımda bize karşı öncelikli olarak savunma da hata yapmamak için oynamıştı. Ama şöyle bi bakıyorum ki Lucescu'nun shaktar'ı, diego'lu bremen, italyan fiorentina varken bence herşeye rağmen iyi bi kura çektik. Hem bu dakikadan sonra rakip seçme gibi bir lüksümüz olmaması lazım.. Eğer bu kupaya gidiyorsak öyle ya da böyle bu yolda defans ya da hucum oynayan her takımı illa yenmemiz lazım. bu gün aab çıksa bile ilerki turlarda illaki milan, sevilla, totthenam, city gibi takımlarla karşılaşacaktık.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
I think that Galatasary is the clear favourite to play the next round, where it will also have many chances to beat Hamburg.
Regard,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

apaç dedi ki...

3. bölgede fazla kaliteli adamları, skorer bir sol açıkları, mevkisinin en iyisi bir brezilyalı ön liberoları ve her şeyden evvel blanc gibi bir hocaları var.

1 sene önceki bordueaux'dan da kalite olarak fersah fersah ilerideler.

mehmet yıldız gibi bir forvetimiz, 11'e 11 oynamamızı sağlayacak bir sol bekimiz olsa belki turlayabiliriz derdim. ama şu aşamada çok zor bu.

kimse haybeye boğaz, yaka, karşı deyip ümitlenmesin.

zaten kewell da beklenenden erken dönüyormuş..

jose dedi ki...

Gourcuff cok abartılıyor bence.
Herşeylerı Cavenaghı.Tutarsak hucum guclerıne en buyuk darbeyi vururuz.

Gecen senekı ılk yarısı 1-0 onde bıten macı hatırlayın adam gırdı 40 dakıkada maçı,skoru degıstırdı.


Tur sansımız %50/%50

theotheo dedi ki...

balonun patlaması daha yakında olacak o kadar uzağa gitmeyin. 1 gün kaldı.

Adsız dedi ki...

galatasaray bu turu geçer..hamburga eleniriz.

Conquistador dedi ki...

balonlar çoktan patladı. biri 2 puanla grubunun dibine vurdu, diğeri de uefada daha gruplara bile kalamadı. bu arada sevilla da grubunda 4. olarak uefadan elendi.

Adsız dedi ki...

Bakalım apaç ne demiş;

http://tardinibufe.blogspot.com/2008/10/uefa-kuralar-20082009.html

"apaç dedi ki...
4. olan bir yerlere gitmiyorsa şayet galatasaray için avrupa macerasının bittiğinin resmidir bu grup. sıralamayı da yazayım tam olsun;

olympiacos
benfica
metalist
galatasaray
hertha

*isteyen galatasaray ile hertha'nın yerini değiştirebilir. ben alfabetik gittim.

07 Ekim 2008 Salı 14:33"

Evet sevgili apaç...

Yine elendik diyorsun, kız gibi ağlıyorsun. Sen ne biçim cimbomlusun?

Dağıtırız.

Adsız dedi ki...

valencia alır kupayı

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.