10 Ara 2008

Üçlü Takas


Bu çoklu takasların hastasıyız NBA'de.. Washington Wizards, Memphis Grizzlies ve New Orleans arasında gerçekleşen takasta Javaris Crittenton (Memphis) ve Mike James (New Orleans) Washington Wizards yolunu tutarken New Orleans Hornets Antonio Daniels'ın ve bir ikinci tur draft hakkının, Memphis Grizzlies de bir tane birinci tur draft hakkının sahibi oldu..

Gilbert Arenas'ın yokluğunda Mike James ve Javaris Crittenton'ı kadroya katan Wizards parke üstünde takasın en kazançlı takımı.. Pau Gasol'u alırken verdiğimiz bir maximum kontrat hakkı ve Marc Gasol'ün başlangıcından sonra Javaris de beklediğim patlamayı yaparsa Lakers'ın Gasol takası sonrasında üzerinde leke kalmayacak.. Zaten yoktu da, çamur atan bol tabii.. Onlar bertaraf oluyor en azından.. Javaris Gilbert'ın yokluğunda bombacı Deshawn Stevenson'ın bu seneki rezaletinden de faydalanıp 2 numaradan da süre çalabilir..

Mike James'i gönderip Antonio Daniels'ı alan New Orleans ekonomik anlamda bir şey kazanmadığı gibi, oyuncu olarak da çap küçülttü.. Ve fakat Mike James - New Orleans/Byron Scott birlikteliğinde en başından beri uymamıştı dokular.. Ki 10 dakika bile alamıyordu bu sene James.. Performans alınamayan iyi bir oyuncuya karşı Chris Paul'u yedeklemek için Daniels gibi bir veteranı almak da pek kötü sayılmaz..

Washington Wizards takas sonrasında Dee Brown'un kontratını feshetmiş oyunculara yer açmak için.. Galatasaray Cafe Crown'daki performansı sonrasında NBA'e nasıl döndü anlamamıştım zaten.. Avrupa'ya dönüş olur heralde Dee için de.. Hayal kırıklığıydı ama çok severdim.. Rashid yerine keşke o gelseydi tekrar..

5 YORUM:

Massimo dedi ki...

Stevenson deme bana, herif benim fantasy ligindeydi, yemin ederim bir macta %30'un uzerinde ortalamalayla attigini gosterin disimi kiracagim.

Drop ettim serefsizi sonunda.

Mustafa dedi ki...

wizards galiba 1. tur hakkını vermiş, yuh yani ya. zaten ligi sonlarda bitirecekler. bj mullins, blake griffin, derozan gibi oyuncular var. yapılacak iş deil yani.

Adsız dedi ki...

Phoenix has traded guard Raja Bell and forward Boris Diaw to the Charlotte Bobcats as part of a deal that sends guard Jason Richardson to the Suns.

Rookie point guard Sean Singletary also goes to Charlotte, while the Suns get forward Jared Dudley and a 2010 second-round draft pick.

muribbi dedi ki...

abi javaris o kadar iyi mi yav.
bence en zararlı çıkan takım wizards oldu. memphisde iş yapamayan javaris bu takımda hiç bir şey yapamaz.

Parma Maniac dedi ki...

Ben iyi topçu olduğunu düşünüyorum İsmail.. Bunu NBA ortamında çabuk göstermek kolay değil ama potansiyeli yüksek.. Gilbert dönene kadar nasıl bir rol üstlenecek, izlemek lazım.. Eğer kaptığı rol iyi olursa hayli gösterecektir kendisini diye düşünüyorum..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.