8 Ara 2008

Koray Mincinozlu


Galatasaray Basketbol Takımı'nın vahametini düşünürken 3-4 gün önce aklıma düşmüş bir isimdi Koray Mincinozlu.. Galatasaray'ın zamanında coach'luğunu yapmış olup nasıl bir basketbol insanı olduğunu bir türlü kestiremediğim bu adam bir anda basketbolla ilişiğini kesmiş, oğlu Mehmet Can'la birlikte Lise Defteri adındaki olabildiğince gudik bir dizide oynamıştı.. Lise takımının coach'u rolünde tabii.. Karizmatik sesiyle fena da rol kesmiyordu dizide hatırladığım kadarıyla.. Nolmuşsa olmuş, o Koray Mincinozlu göreve teknik danışman getirme hastalığına sahip Galatasaray Yönetim Kurulu'nun son projesi olarak basketbol şubesine teknik danışman olmuş! Umuyorum futbolda yapılan saçmalığı aklama çabası değildir bu.. 2 maç sonra da Özyer direktifleri Mincinozlu'dan mı alıyor diye haber yapılmazsa Kalli-Skibbe örneğindeki gibi eksik kalırız.. Bekliyoruz..

Edit: Fotosuna tekrar bakınca fark ettim.. Adamı yaşlandır, saçlarını iyice beyazlat ve biraz uzat.. Kalli oldu.. Hmmm..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

eski antrenörleri teknik danışman olarak göreve getirme halkasının son ürünü.. ki$ilik olarak iyi biri olarak anlatıldı bana dayımlar tarafından.. kendisini lise yıllarından beri tanırlar çünkü..

ama ki$ilik sportif ba$arıda etken mi değil mi, tartı$ılır..

turhanatakan dedi ki...

ayrıca galatasaray lisesinde okurken basketbol takımında oynayan bir arkadaşımın söylediğine göre hakkında pek çok efsane anlatılan bir coachtur.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.