17 Ara 2008

Eduardo döndü


Şubat ayında yaşadığı talihsizlik ötesi sakatlıktan sonra dün akşam Arsenal reserve takımının Portsmouth'la oynadığı maçta ilk 45 dakika oynayarak sahalara dönüşü yaptı.. 10 ay bence çok iyi bir süre bu tarz bir sakatlık için.. O bölgede hala bir şeyler hissettiğini ama 2 hafta içinde tam anlamıyla hazır olacağını, tedavi aşamasında Brezilya'ya gidip ailesiyle zaman geçirmesinin kendisi için o zor zamanlarda müthiş iyileştirici bir özellik taşıdığını, tek hedefinin de eski seviyesinde oynayabilmek olduğunu söylemiş Eduardo.. Sonuna da eklemiş bir dilek şeklinde, "Belki biraz daha iyi olabilirim.."

Olabilirsin kardeşim.. Geçmiş olsun..

7 YORUM:

skiptomylou dedi ki...

bu sahalara umulandan erken dönme işleri hakikaten sporcuların sakatlık süresindeki düzenli çalışmalarından mı kaynaklanıyor yoksa takım doktorlarının sakatlığın muhtemel süresini açıklarkenki geri vites tavırlarından mı anlamış değilim. bir ara bizim medyamızda çok meşhurdu "biyonik adam" başlıklı umulandan erken sakatlıktan dönme haberleri.

öyle ya da böyle o talihsiz olaydan sonra tekrar topa dönebilmesi çok güzel. arsenal'dan ziyade hırvatistan milli takımı için çok önemli bir oyuncu.

Adsız dedi ki...

uğur uçar için "futbola dönemez" deniliyordu wolfarth "sen futbolu bırakırsan ben de diplomamı yırtarım" dedi doktordan mı sizce sporcudan mı

turhanatakan dedi ki...

ben de çok sevindim bu habere ama sahalara erken dönme adına tam iyileşmeden sahaya adım atmamıştır umarım.

RentoN dedi ki...

ya eduardo fenerbahçe maçında sonradan oyuna girmemiş miydi yanlış mı hatırlıyorum?

Parma Maniac dedi ki...

Yanlış hatırlıyorsun Renton :)

os dedi ki...

evlat dönsün tabi. dönsün iyice güçlenelim, bir defans bir de sağlam ön libero ile olmayacak şey yok. bir avrupa kupası yakışır müzeye.

jose dedi ki...

evet Renton yanlıs hatırlıyorsun..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.