19 Ara 2008

CL Kuraları


Mourinho hissetmişti, çok sağlam bir takımı hak ediyoruz bu performansla demişti.. Gelen takım United.. Ya Barca gelseydi? Inter'de başladı kabuslar..

Chelsea'yle Juve'nin eşleşmesi güzel.. Chelsea üç adım önde.. Bu seneki performansla ilk maçı Stamford Bridge'de oynadıkları için de seviniyor olmalılar.. Villarreal - PAO eşleşmesinde PAO'yu avantajlı görüyorum.. El Madrigal'de geçilmezi oynayıp içeride boğarlar Villarreal'i.. O sertlik yok bu takımda.. Bayern banko.. Atletico - Porto da güzel eşleşmelerden biri.. İçeride ne sonuç alacaklar biraz o belirler bu turu.. Deplasmanda boğulma ihtimali yüksek olan takımlardan biri Atletico da.. Barca son yılların en kötü Lyon'unu öldürür.. Real - Pool en kral maçları çıkarır son 16'da.. Bu maçları yorumlamak için Real'in transferleri görmek lazım.. Arsenal - Roma çok ortada ama Arsene Wenger bir ihtimal EPL'deki şans bittiği için CL'ye ağırlık verecektir.. Öne çıkabilir Arsenal..

11 YORUM:

alessandro del piero dedi ki...

chelsea'nin nasıl olup da 3 adım önde başladığını hiç anlamadım açıkçası, bu sene stamford bridge'de bıraktık zor maç kazanmayı en yalan takımlara dahi kaybeden chelsea varken juventus parça parça eder onları, bu çok net..

delle alpi'den zaten hangi takım çıkabilmiş de chelsea çıksın o da ayrı konu.. ki iki takım arasındaki sadece del piero farkı bile sonucu o kadar net belli ediyo ki.. yakışmadı sana parma :)

Adsız dedi ki...

yorumlarda çoğu kişi inter diyor benim gönlümde de inter var ama bence manu çiğ çiğ yer.. gol yemeden galip gelmesi "imkansız" inter in.. umarım mourinho götürür ama hiç sanmıyorum o kifayetsiz kadroyla. roma da daha şanslı bence arsenal karşısında. lyon da bunu hak etti aptallıklarına yansınlar, iyi oldu. iki madrid temsilcisi de geçsin isterim. barça liverpool st pauli livornocular anti real yorumlarına başlamışlardır bile.. :)

YK dedi ki...

kac adım bilmem ama Chelsea favoridir; diğer taraftaki de Juve..Real karşısında da hiç şans verilmemişti ama içerde-dışarda tokat...
Juve kötü kura çekti ancak sürpriz yapacağına inanıyorum..

Alfredo dedi ki...

@monuk
Della Alpi yıkıldı.Maç San Siro'da oynanıcak.Ayrıca bende senin gibi Chelsea'nin Juventus'a eleniceğini düşünüyorum

Conquistador dedi ki...

chelsea istikrar abidesidir. ne kadar kötü olursa olsun ki bu sene de juventusu geçecek kadar iyiler, her sene bir yarı final oynuyorlar.

jose dedi ki...

Ranieri Rus para babasından öcünü pis alacaktır.

Adsız dedi ki...

parma maniac italyan futbolu düşmanı mısın?

Parma Maniac dedi ki...

Değilim adsız, severim aksine..

aşkın dedi ki...

Pana

Mourinho kendini aşmak zorunda oysa ki Manchester hazır takım.
Kağıt üzerinde Manchester

Barça

Cl'de farklı sürpriz sonuçlar olur, Roma da bunu yapacak, Roma

Chelsea - Juventus ortada

Devre arasında C.Ronaldo Madrid'e gelmeyeceğine göre Liverpool

Atletico

Bayern

theotheo dedi ki...

arsenalin ligdeki şansı bitmedi. pazar günü izle neler oluyor.

roma bize rakip olamaz, çok büyük aksilik olmaz rahatlıkla geçeriz

Adsız dedi ki...

bayağı güzel maçlar varmış..2. yarıya yetişiyorum . futbolu da unuttuk

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.