9 Haz 2008

Premier League'den (09.06.2008)


Sağlam dedikodular var EPL'de, kısa kısa geçmek lazım..

-Ronaldinho ve City görüşmeleri oldukça hızlanmış.. Yeni hoca Mark Hughes de onayı vermiş (çok da gerek var ya onaya), her an City'li olabileceği konuşuluyor Roni'nin.. Çok ilginç olur bence.. İşin ilginç tarafı eğer Roni imzalarsa City'ye haftalık 200 bin sterlin alacakmış.. Yanılmıyorsam ne EPL'de, ne de dünyada kulübünden bu kadar kazanan başka bir adam yok.. (Beckham kardeşi meclis dışında tutuyorum) Fena hakikaten..

-Jose Mourinho Chelsea'den Michael Essien'i istemiş, Essien İngiltere'de mutluyum ayağı çekmiş, reddetmiş eski hocasını.. Mourinho'nun Moratti'den baba transfer olarak tek isteği de Steven Gerrard'mış.. Orada da Liverpool çarpar suratına tokadı, aklı başına gelir Jose'nin..

-Chelsea'nin boş olan hoca koltuğu için şu anda en önemli aday Luis Felipe Scolari'ymiş.. Ben nedense Scolari'nin Fenerbahçe'yle anlaştığını düşünüyorum hep birkaç haftadır.. Chelsea'nin kadrosu için de, adamın sistemi gereği de cuk oturur oraya ama bilmiyorum, bilemiyorum..

-Jose Mourinho'nun listesindeki bir diğer isim David Bentley'ymiş.. Ne zamandır özel postu hak eden bir çocuk bu, imzalarsa yazarız bir şeyler.. Bu transfer gerçekleşirse Milano'dan da cuk cuk sesleri gelir..

-Newcastle Spurs'ün Anthony Gardner'ıyla çok ciddi ilgileniyor..

-Son 1-2 yıldır Liverpool'daki konumu sarsılan John Arne Riise'ye Roma talipmiş.. 3.5 milyonluk teklif reddedilmiş Pool tarafından.. Çekilen fiyat 5 milyon sterlin'miş..

-Arsenal'in genç savunmacısı Alexandre Song'un WBA'e kiralık gitmesi gündemde..

-Adamım Jason Roberts Blackburn'de kalacağını açıklamış..

-Macarların en büyük yıldızı konumundaki Zoltan Gera Fulham'la anlaştı.. 2-3 güne bitiyor transfer..

-Chelsea güya Bayern'e Franck Ribery için 20 milyon sterlin önermiş.. Kokusu çıkar bir haftaya..

-Alex Ferguson RoQue Santa Cruz'u ciddi ciddi istiyor.. Blackburn ne fiyat çekecek bilmiyorum ama gerçekleşirse güzel kar edecekler.. Ferguson'ın bir diğer favorisi bilindiği gibi Dimitar Berbatov..

-Gareth Barry'nin bir süredir Liverpool'a transferi konuşuluyor adada.. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Martin O'Neill transfere Steve Finnan'ın eklenmesini istemiş anladığım kadarıyla.. Finnan ne der bilmem..

-Portsmouth'un afacanı Sulley Muntari için Juventus 10 milyon sterlin ödemeye hazırmış..

-Alan Shearer her an Blackburn hocası olabilir..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

teşekkürler verdiğin bilgiler için.

ronaldibho epl'e gelirse süpper olur hakikaten.

muhder dedi ki...

nedense ronaldinhonun eplde tutunamayacağını düşünüyorum. belki beni yanıltır bilemiyorum.

Cenky dedi ki...

İşte o son haber beni çok heyecanlandırdı. Umarım, dilerim, gerekirse çaputlar bağlarım ki Shearer Blackburn'un başına geçsin.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.