15 Nis 2010

Yahoo Fantasy NBA Şampiyonları


Aslında şampiyonlar yaklaşık 1 hafta önce belli oldu ama biraz dalgınlık, çokça da zaman yokluğu postu ileri attı.. Bu sene iki lig açmıştım geçen seneden farklı olarak, iki ligde de oyuncular genellikle düzenli takipleriyle sevindirdiler.. Birinci ligde finalde beni 7-2 mağlup eden Liberty Fighter, ikinci ligde ise key9'u 5-4'le geçen A-Town Giallorossi şampiyon oldular.. Seneye ufak bir ödül de koyarız birinci lige ve hatta eğer düzenli devam edenler olursa iki ligde de bağlantı kurup düşme-çıkma gibi bir opsiyon da ekleyebiliriz.. En azından gelenekselleştirmiş olduk bu oyunu, bu da yeter şu aşamada..

Şampiyonları tebrik ediyorum..

10 YORUM:

cavs dedi ki...

katılım baya iyiydi bencede. bynum ve noah'ın sakatlıkları belimizi büktü :D ilk sıradan secmek cok iyi degil bence. tabi bunda elton brand ve arenas kumarlarının elimde patlamasının payı da büyük :)sadece iki takas olması ligin eksik yönüydü maalesef. sonuc olarak katılan, emek veren herkese tesekkürler. yine olsa yine oynarım pisman degilim :)

not: takım cavaliers

nebilim dedi ki...

playoff'a çok zorlayarak girmesine rağmen her gün ısrarlı free agent alımlarıyla Liberty Fighter haketti şampiyonluğu. Hamle sayısı en yakın rakibinin neredeyse 3 katı olunca başarı geldi. tam bir azim örneğidir gözümde.
tebrikler Ahmet hocam.

tolgaserdar dedi ki...

liberty benim ikinci ligde yapamadığımı yapmış tebrik ediyorum :)
usta bizim ligin de fotosunu koysaydın keşke kıskandım vallahi...

ayrıca ilk defa oynadım bunu ama her sabah dükkanı açtıktan sonra ilk iş burayı açar olmuştum günlerdir boşta hissediyorum kendimi :)
eline sağlık herşey için

Parma Maniac dedi ki...

Asıl ben teşekkür ederim gelip düzenli oynadığınız için.. Seneye inşallah daha güzelini yaparız :)

Turiaf dedi ki...

Sen git tüm sene ligi domine et sonra ilk turda elen.. 2007 Dallas gibiyim anasını satayım...

keymark9 dedi ki...

bu arada önümüzdeki sene mourinho olurum buradan yetkililere duyurulur. çok fena hırs yaptım :P parma 2 senedir kahrımızı çektiğin için ayrıca teşekkürler.

keymark9 dedi ki...

yahu 2 senedir ikinci oluyorum. şu final fobimi bir türlü atamadım üzerimden. hector cuper gibi hissediyorum kendimi resmen :(

ynwa dedi ki...

tebrikler babalar.

ilk 7 draft seçimimden beşi, ligin ortasında sezonu kapattığından kendi adıma pek bi şey anlamadım bu yıldan ama genel anlamda keyifli bir sezon oldu sanırım. takvimin bir hafta erkene çekilmesine karşın, playoff'larda epey bir upset olmuş, bu da işin cilvesi.

a-town dedi ki...

tesekkur ederim. hedefim iki ligde sampiyonluktu (sampiyonluk bizim kupa bizim) ama birinde playoffun ilk turunda elenmekten kurtulamadim. ikinci lige d-league muamelesi var yalniz, screenshot yok :)

Parma Maniac dedi ki...

Tek resim gerektiği için birinci ligi koydum kusura bakmayın :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.