7 Eki 2009

Yahoo Fantasy NBA 2009/2010


Geçen sene sezonu açmıştık, bu seneden itibaren gelenekselleştirelim hadiseyi.. Geçen senenin şampiyonu YNWA için geç kalmış bir kutlama gelsin.. Bu sezonun 1. ligini de açmış bulunmaktayım.. Yine 16 takımlı olacak lig.. Division uygulaması gelmiş, şu an için aktif yapmadım.. Yine ligin bitişi ve play-off'a giren takım sayıları için belirleme şansı gelmiş.. Lig bitişini erkene çektim.. Son hafta içinde play-off'lar için bütün takımların aslarını dinlendirmesi yarı final ve final mücadelelerini anlamsızlaştırıyor zira.. Play-off'a giren takım sayısı hala 6, ama ileride 8 yapabiliriz.. Geçen seneki lige katılanlar takım isimlerini yazarak gelirlerse 1. lig için onlara öncelik tanıyacağım.. Onun dışında ilk gelen ilk oturur mantığı hala devam ediyor.. Başvuruya göre en az 2-3 lig açmayı planlıyorum.. Yer kalmayacak korkunuz olmasın o yüzden.. 1. ligin "live online draft" tarihi 23 Ekim Cuma saat 22.00'dir.. Şimdiden planlar buna göre yapılsın.. Başvuruları sağdaki mail'den yapabilirsiniz, isteyenlere ID ve şifreyi göndereceğim.. İlk aşamada geçen seneki oyuncuları bekleyeceğim için cevaplar biraz gecikebilir ama aşırı bir yığılma olmadıkça herkese mutlaka yer açacağım..

Oyun başlasın..

Önemli not: Online draft'e katılım çok önemli, katılmayacak olanlar ve ligi düzenli bir şekilde götüremeyecek kişiler katılım yapmasın mümkünse..

9 YORUM:

scugnizzi dedi ki...

ben direkt hallediyorum...

brk dedi ki...

kesinlikle katılmak isterim bu sene hemen mailimi atıyorum

Adsız dedi ki...

boş işler bunlar..

nebilim dedi ki...

hocam beni de katarsan sevinirim.. ha bu arada sözlükten bir şey sormuştum..vaktin olursa ona da bakabilir misin?

Parma Maniac dedi ki...

adsız kafamda şimşekleri çaktırdın, aydınlanmamı sağladın.. Ben de boş olduğuna kanaat getirdim bir anda, iptal edebilirim ligi her an.. Belki de etmem ama, dur bakalım..

bahadır dedi ki...

kime göre dolu kime göre boş.bir uğraş sonuçta .katılmayı çok isterim beni de eklersen sevinirim.

ynwa dedi ki...

tebrik için teşekkürler tardini, id ve şifre için mail gönderdim ben de.

geçen sezon 3-4 arkadaş dışında istikrarlıydı lig, bu sene bu sayı azalırsa daha iyi olur.

herkese kolay gelsin.

lancashire dedi ki...

emre yaz benide oynarım buyuk bir zevkle.

keymark9 dedi ki...

hemen başvurumu yaptım. bu sezon ünvanına adayım ynwa geçe sezonun rovanşı var henüz :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.