21 Eki 2009

Sürpriz Gecesi


Her sezon başında CL'nin kuvvetsiz görünen takımlarına saydıranlar bu geceden sonra da saydırsınlar.. Geçen sene Cluj, BATE.. Bu sene Rubin, Zurich, Unirea.. Rubin Kazan'ın Nou Camp'ta Gökdeniz Karadeniz'le kazanması ülkenin futbol gündemini en azından 1 gün işgal edecektir.. Uzantısı farklı yerlere de ulaşır mutlaka.. Barcelona'da Guardiola sezon başından beri rotasyon yaptı.. Ligde hiçbir maça geçen seneki as kadrolarıyla çıkmadılar.. Bu gece Rubin karşısında Henry - Pedro değişikliği dışında normal düzenlerine en yakın maçı oynayıp kaybettiler.. Barcelona medyasında da illa ki "rotasyon" üzerinden eleştiriler gelecektir.. Ligde Nou Camp'ta kaybetmektense, CL'de kaybetmeyi daha çok isterlerdi muhtemelen.. İsabet olmuş o açıdan.. Öbür tarafta Inter'in Kiev'i yenememesi de zararı azaltıyor zaten.. Rahat rahat Barca ve Inter denen grupta ilk 3 maç sonunda 3 takım 4 puan, sonuncu Inter 3 beraberlikle 3 puanda.. Bir sonraki hafta deplasmanda da rahat edemezse bu iki takım son 2 hafta ilginçleşebilir iş..

Debrecen ve Fiorentina'da sonuç normal, 7 gol sürpriz.. Under'a girip yalan olan binler vardır.. Pool'un sahasında Lyon'a kaybetmesi Benitez'in ligden sonra CL'de de iflasının belgesi olabilir.. Torres yokken ağır yalan Liverpool.. Gerrard da 25'te sakatlanıp çıkmış.. Eğer Lyon öbür maçta da yenerse, Debrecen'i İtalya'da dağıtacak Fiorentina'yla birlikte işi erkenden bitirebilir.. Sevilla ligde ve CL'de tam gaz.. Stuttgart'a Almanya'da 3'e şapka çıkartılır.. Unirea'nın Rangers'a Ibrox Park'ta 4 atmasıysa kötü takım (!) karşıtlarına başka bir darbe.. Alışacaklar ama.. H'de Arsenal'e beraberlik yetiyordu.. Alkmaar ve Standard'ı içerde rahat geçtikten sonra muhtemelen Yunanistan'a turist olarak giderler.. Zico da Olympiakos'u bu grupta rahat çıkaracak gibi.. Selam olsun..

8 YORUM:

Svetlin dedi ki...

hafta sonu anfield'da gerarrd ve torres oynamazsa, rafa son maçına çıkabilir. oynarlarsa da çıkabilir gerçi.

tari dedi ki...

alkmaar-arsenal over
barca-rubin 1
debreceni-fiorentina under
inter-dinamo 1
pool-lyon 1
olympiakos-liege 1
glasgow-uniera 1
stutgart-sevilla 10

bakalım 8'de kaç yapacağım diye tüm cl maçlarına bir kupon yaptım. sonuç yukarıdaki gibi. 8'de 1 :))

ynwa dedi ki...

geçen sene gerrard ve torres olmadan yenmiştik, sorun değil gene yeneriz. sorunlar başka. ayrıca yensek de yenilsek de rafa son maçına çıkmıcak emin olabilirsin.

Adsız dedi ki...

tardini, ben cakma katalanlarin yorumlarini merak ediyordum aslinda senin mac yazindan cok, ne yazacaklar kendi milli takimlari yenilmis gibi yorumlar felan yaparlar simdi buraya, barca akillan kendine gel gibisinden bir mac oldu, pep aklini basina devsir bak felan yazarlar heralde be abi.

Adsız dedi ki...

Kendileri özünde çakma olanlar sevinebilir bu skora normaldir. Birilerinin Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarını beklediği gibi bu maçı bekliyorlardı. Toplam şutlar 24-3, topla oynama %69-%31'ken bi kere çıkar bu sonuç. Bir sonraki maç günü tamamlandığında F Grubu normale döner.

aşkın dedi ki...

Geçen sene Anorthosis 3. bile olamamıştı.Bu sene de aynısı olur.
Allahtan fazla para yok diye bahis oynamamıştım.İnsan bir de kıllanıyor bütün sürprizlerin bu gecede toplanmasına.Üstelik Gökdedniz de gol atmışken.

Svetlin dedi ki...

ynwa,

son maça çıkmayacak onu biz de biliyoruz da çıksa liverpool için daha hayırlısı olur diye düşündüğümüz için öyle söyledik. bunca yıldır premier lig'de şampiyonluk yarışında iddiasını son haftaya bile taşıyamamış adamın tek kozu olan cl de giderse ve hala o adam takımın başındaysa bunun adı "istikrarı korumak" olmaz.

ynwa dedi ki...

her sene cl'de final oynayacak diye bi kural mı var, 5 senede sadece bir kere çeyrek finalden kötü bir derece yapmış bir adamı bir kere gruptan çıkamadı diye asmaz bu taraftar merak etme sen. geçen sene de gayet başarılı bir lig geçirdi, 86 puan toplayıp şampiyon olamadı diye tabelacı olacak halimiz yok. liverpool'un benitez gelmeden son 15 yılda avrupa futbolundaki yerine bakalım, bir de şuanki yerine bakalım. benitez gidip x gelse liverpool şampiyon mu olacak sanıyorsunuz pat diye, kolay değil o kadar bu işler.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.