20 Eki 2009

Galatasaray - Bucaspor


Geçen sezon ligde kaçan ilk 4 sonrası bir sonraki sene sezonu erken açmak yetmiyormuş gibi Türkiye Kupası'na yeni play-off turundan katılmak taraftar gözünde hoş mudur değil midir bilmiyorum.. Ama hoş değilse, işin taraf olma kısmında bir sorun var demektir.. Benim açımdan Galatasaray'ın kupada da erken açtığı sezon çok ilginç ve keyifli bir eşleşmeyi de beraberinde getirdi.. Biri 104, diğer 81 yıllık iki takım tarihlerinde ilk kez bu sene karşı karşıya gelecek.. Bucaspor açısından bu turda Galatasaray'la eşleşmek şanssızlık.. En azından gruplara kalsalar, bu seneki fiyakalı başlangıçları daha çok ses getirebilirdi.. Kulüpten son zamanlarda gelen can sıkıcı haberler, bu seneki çıkışın uzun süreli olmayabileceğini gösteriyor.. Bu nedenle ele geçen bu fırsat belki de bu sene kullanılmalı ve Türkiye Kupası bu süreçte takıma engel olabilir..

Bank Asya 1. Ligi'ne çıktığı gün kendi kendime verdiğim bir söz vardı bu güzel takımla ilgili.. En azından Buca Arena'da izlemek istiyordum.. O fırsatı daha önce elde etmiş olabilirim bu eşleşmeyle.. Galatasaray'ın kapalısına da bir ziyaretin vakti geldi de geçiyor.. Şu anda fizibilite çalışmalarına başladım.. Hem son senesinde Sami Yen'in sezonunu açıp hem de Bucaspor'u Galatasaray'a karşı izlemek eğlenceli olacak.. Mehmet Batdal'ın ne olduğuna bir de çıplak gözle bakalım..

5 YORUM:

Schumy dedi ki...

Maç İzmir' de olsaydı daha bir güzel olacaktı aslında.

Umarım Karşıyaka veya Altay rakiplerini eler ve Galatasaray' la aynı gruba düşerler. Ve biz de yine İzmir' de izleme şansı buluruz Galatasaray' ı.

firat selcuk dedi ki...

eslesme belli oldugundan beri takımlar anlasır da macı izmir'de yaparlar mı diye guzel guzel hayaller kurmaya basladım ama pek olası gorunmuyor.. keske bir surpriz cıksa son dakikada..

Çetin Cem dedi ki...

eşleşmeyi öğrenir öğrenmez aklıma sen geldin parma maniac :)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şu maç Buca'da olsaydı fenamı olurdu,Bucaspor'u duyunca duyduğum sevinç Samiyen'i küfre dönüştü ziyadesiyle.Umarım seneye Altay'la kolkola gelir Buca,dibimizde her hafta bir Süper lig maçı oynanması hoş olurdu.

"Liberta per Bucali ultras!"

musti336 dedi ki...

şöyle de bir şey varmış ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış;

http://www.maraton.com.tr/haberler/90672/bucadan-gsaraya-ilginc-teklif.html

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.