30 Haz 2009

Reklam mı? Vizyon mu?


Darius Vassell şu anda Türkiye'de, muhtemelen de Ankara'da saat itibarıyla.. Ankaragücü resmi sitesinden bildirdiği habere göre Vassell'i transfer görüşmesi için Türkiye'ye getirmiş kulüp durumunda şu an.. Bir süredir Vassell ve 100.yıl üzerinden muhabbet ediyorlar.. İngiliz oyuncunun Türkiye'ye gelişini nasıl açıklayacağımızı ben çözemedim.. Eğer ben Ankaragücü Başkanı ya da yöneticisi olsaydım Vassell gibi bir adamı getirmek aklımın ucundan geçmezdi? Vizyon? Bilmiyorum.. Reklam? Mantıklı gelmiyor değil.. Fakat ne olursa olsun yapılan iş çok büyük.. Vassell vasat, belki vasatın biraz üzerinde bir İngiliz forveti.. Ama Milli Takım'da 22 kere forma giymiş bir adamın Ankaragücü'ne gelmesi garip.. Galatasaray getirse eleştirir ama dur bakalım, napalım artık diye de kendimi avutur, bir şeyler beklerdim yine sezon için.. Ankaragücü için ise nasıl bir nimet olur bilmiyorum.. Şu an için anlaşma yok sanıyorum, olacak mı o da belli değil.. Olursa ne olur? Vassell en fazla 7-8 ay kalır, muhtemelen sonra İngiltere'ye geri döner.. Ama sonuç itibarıyla büyük bir olay değil midir? Vallahi hala şaşkınım ben.. İşin içinde reklam varsa bile, vizyonun da varlığını kabul etmek gerek.. Tebrik ediyorum Ankaragücü yönetimini cesaretlerinden dolayı..

12 YORUM:

os dedi ki...

larissa'dan neyim eksik demiştir ankaragücü..

Her Yol Roma dedi ki...

Larissa'dan farkı şu ki, bu adam daha 80'li yahu..garip vallahi de garip..

Adsız dedi ki...

1 sezon tamamlarsa iyidir. artık gs den de bir forvet transferi bekliyoruz. rijkaardı getirmekle bitmiyor iş. koca sezon barosa mı bakacağız.

jose dedi ki...

Aynı tepkıyı Babangıda Genclerbırlıgıne geldıgınde vermıstım.

Şimdi de Maniche ismi geçiyor.

muyek dedi ki...

Cok guzel noktaya parmak basmissin reklam acisindan bu olayi hic dusunmemistim. Biraz beyin jimnastigi yapinca acaba dedim Kazakistan klubunun Etoyu cagirip , sehir turu attirip reklam yapmasi gibi Ankaragucude Vasselle boyle bir anlasmami imzaladi :) Gel ankarayi gez, hiltonda 2 gun takil cayimizi ic , al 300.000$ , geri don ingiltereye :)


Hala aklim sirrim ermiyor bu adamin egerki Ankaragucu ile anlasmasina , ulan Stoke City, Porsmunt , Sunderland veya herhangi bir orta halli Premier lig takimi veya Championship takimi ayila bayila alir bu adami ya, Ankaragucu ne alaka M city sonrasi :)

Gala's dedi ki...

Bu transfeere bu kadar şaşırdıysanız neden 7-8 ay sonra gitsinki? bence anlaştılarsa çok başarılı olur.

SB dedi ki...

Bir yıldızla anlaşıldı diye illa 7-8 ay durup gitmesi mi gerekiyor??? Neden kendi potansiyelimizi sürekli küçümsüyoruz anlamak mümkün değil! Birisinin Türkiye'de yeni bir çığır açması gerekiyordu o da Ankaragücü oldu. Vizyonu geniş bir kulübün , bir yönetimin büyük başarısıdır Darius Markus Vassell.

Ortega dedi ki...

İyi reklam oldu. Bu bile yeter(miş), pazarlama stratejisinden anlayanlar öyle diyor.

Adsız dedi ki...

Reklam Falan Degil Kıskançlıktan Çatlıyacaksınız. Saat 00.24 itabiriyle menejeri ilede anlaşıldı darrius vassele bilkentte 7+2 evine kadar tutuldu.

Adsız dedi ki...

gerçi şimdi ankaragücü takımının ne gibi bir reklama ihtiyacı var orası da tartışılır tabi. forma geliri mi? stad geliri? yayın hakkı? vasselle hangisi artış gösterebilir?

Parma Maniac dedi ki...

Ankaragüçlüler kızmasın canım, kötü bir şey yazmadım.. Kıskanacak bir şey de yok niye kıskanalım yani, sevindim son çıkar habere.. Bana böyle bir hareketin iki nedeni olabilir gibi geldi, yazdım.. Ankaragücü'nün tabii ki reklama ihtiyacı yok, ama 100. yılına girmiş bir takımın (ki Türkiye'de anlamsız önemi vardır) yöneticileri kendilerinin ve dolayısıyla takımlarının reklamını yapmak, daha çok konuşulmak istemiş olabilirler.. Tebrik ediyorum işte yöneticileri.. Ben orada yönetici olsam ve yıldız bir yabancı getirmeye kalksam Vassell aklımın ucundan geçmezdi.. Değerli bir gidiş bu o adama.. Hele kabul ettirdilerse gerçekten daha da değerli..

SB dedi ki...

Vassell imzaladı, sıra Sol Campbell'da! Vassel'in menajerinin dediğine göre İngiltere'den iki yıldız Türkiye'ye gelecek. Bunlardan biri Ankaragücü'ne. Radyospor'da konuşulanlara göre Sol Campbell. Vizyonunu geniş tutmaya devam eden Ankaragücü yönetimi anlaşılan aklımızı başımızdan almaya devam edecek! Ki çok yakın zamanda da ikna edilirse Nuno Maniche'de sarı-lacivert formaya çok yakın!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.