29 Haz 2009

Keirrison Barca'ya


Brezilya'nın son dönemlerde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri.. Sadece 1-2 maçıyla klasını anlayabileceğiniz 88'li bu topçu Joan Laporta'nın açıklamasına göre Barcelona oyuncusu olmak üzere.. Samuel Eto'o'nun gitmesi muhtemelken, City tarafından da astronomik bir teklif yapılmışken onun muhtemel yedeklemesi olarak düşünmek mümkün Keirrison'u ama Eto'o gitmeyecekse bile transferi çok büyük güç sağlar Barcelona'ya.. Barca rotasyonuna girmek kolay değil, alındığı takdirde direk kadroya girer mi onu da bilmiyorum ama Barcelona'da Avrupa antrenmanı yemiş bir Keirrison yedekten 10 ila 15 gol demek olur bence son şampiyon için.. Konuşulan rakam yaklaşık 13 milyon euro.. Ki Barca'nın transfer stratejisine oldukça uygun bir rakamdır bu.. Bu fiyattan kapatılacak Keirrison'u yılın transferlerinde ilk 5'e yazarım.. Barca'nın 3'lü forvet hattı için biçilmiş kaftan olan bu çocuğa dikkat çekip beklemeye geçiyoruz.. 12'den vurmak üzere Barcelona..

5 YORUM:

Redman dedi ki...

Guney Amerika'li genc oyuncularin Avrupa'da buyuk takimlar yerine oncelikle PSV, Porto gibi basamak bir takima gelip disiplinli futbola yumusak gecis yapmalarinin daha hayirli olacagina inanlardanim.

Umarim Keirrisson Barca'da forma giyer ve basarili olur. Ancak ilk 2 sezonunda 20 maci gecemeyecekse bu transferden zararli cikar.

Neticede sen begeniyorsan eminim iyi futbolcudur. Ama Krkic'ten cok daha yetenekli midir orasini bilemeyecegim.

alperensaylar dedi ki...

ben milan'ın yeni 22 numarası olmasını bekliyordum ama barcelonada da iş yapar. ileride henry, arkasında keirrison, messi, krkic...

Adsız dedi ki...

david villa nolcak peki?. real madride mi ?

Mutu dedi ki...

öncelikle idman açısından kum sahada dahi idman yaptırılan bir takımdan geliyor ayrıca bir süre liglere ara verildiğinde futsal da oynamış bir oyuncu krkicten kat kat iyidir kendisi bitiriciliği ve kıvraklığı kanallar arası hızlı yer değiştirmeleri onu popüler kılar eğer alırsa müthiş bir yedek ve pişme sezonundan geçeceğine eminim bu sene tam verim alnmasa bile önümüzdeki sezon ilk 11 i zorlayacak en iyi adamdır david villa barcelona oyun yapısına uymayan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum o yüzden dikkat ederseniz transferde barcelonanın ağzından resmen duymadığınız hiçbir transfer gerçekleşmez..

lionel dedi ki...

krkic ten 2 yaş buyuk bu adam o yaşlarda 2 kat daha iyi olması çok olası zaten bu yüzden söylediğinin de bir mantığı kalmıyor.saygılar.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.