4 Haz 2008

Yapma Aceto Başkan

Ne denir bilmiyorum.. Sözlükte 14 entry'yi görünce noluyor yahu dedim zaten, açar açmaz gördüğüm şey şok etkisi yarattı.. Zaten bi gariplik olduğunu farketmiştim kilitten sonra pazartesi günü post gelmeyince..

İlham kaynağıydı, şurayı açma nedenimdi.. Gidince eski şevkim de kalmayacak muhtemelen.. Konu ne olursa olsun, en iyi piyasadan çekilirse diğerleri de bir şekilde etkilenir bundan çünkü.. Bülent Ağabey'le beraber yazmak bir motive unsuruydu zaten başlı başına..

Bundan sonra döner mi? Sanmıyorum.. Sözlükte de sinirlendi bir şeye, bırakıyorum dedi, dönmedi sonra.. Burada da aynısı olacağını düşünüyorum, çok çok az da olsa tanıdığım kadarıyla..

Bıktırın bakalım iyi olan her şeyi.. Bütün güzel şeyleri yok edin.. Bombok dünyanızda iğrenç şeyler içinde kalınca pişman olursunuz belki.. O iğrençlikle onu da sanmıyorum ya..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

Hayır ne oldu ki şimdi?Bu aceto'yu bezdirenlere bir iki kelam etmenin bir yolu yok mu?Muhattabımız karşımızda olsa da şöyle iki lafın belini kırsak.Amacım veyahut hobim değil avukatlık ama sonuçta yazılarını okumaktan zevk aldığım bir adamı yaptığı şeyden soğutmak da mantıklı mı ki?Aceto'yu bu hale getirenler Allah'ından bulsun abi ne diyim daha...

Cenky dedi ki...

Çok değil 1 hafta önce beni de yazmaya iten adamdı Aceto. Çoban salata ona gönderme yaparcasına doğmuştu zaten. Çok asabım bozuldu, çok sinirlendim, şevkim kırıldı. Ama yok toparlamalıyız bence. Sen de durma patron, biz de durmayalım. O'nun anısına yazabildiğimiz kadar yazalım.

Mucoid dedi ki...

aceto geri döndü..=)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.