19 Haz 2008

, ,

Rusya 2-0 İsveç


Rusya'nın bu gece oynadığı topu tanımlayabilecek bir kelime bilmiyorum ben.. Olsa olsa dominasyon ya da şov denir şu oyuna.. Yunanistan maçında da harika oynamışlardı.. Bugün şiir yazdılar..

Arshavin'in takıma girmesinin yarattığı fark ortada ama Yunan maçında da bu performansın sinyallerini vermişti Ruslar.. Pavlyuchenko biraz Hakan Sukur gibi ama çok faydalı adam aynı şekilde.. Biraz fırsatçı olsa belki de gol krallığını ilan etmişti şimdiden.. Arshavin'i, Zhirkov'u, Zyryanov'u, Semak'ı, hakikaten müthiş bir takımlar.. Arshavin'in dışında Zhirkov'a da özel parantez açmak gerek.. CSKA'da 3-5-2'nin solunda çok iyi bir performanstan sonra sol bekteki başarısını görünce sol çizgideki oyunu neden bu kadar underrated kalır anlamak zor.. Daha yaş 25 gerçi.. Yolunu bulur bu performansla..

Guus Hiddink için her turnuva ve her takımında tekrarlanan övgülerin üzerine daha ne eklemek gerek bilmiyorum.. Bu adama yapılacak övgüler bitti.. Yeni şeyler bulmak gerek.. Hollanda hiç istemeyeceği türden bir rakiple oynayacak çeyrek finalde.. Allah kolaylık versin diyorum ben şu son iki Rusya maçından sonra..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

arshavin ciddi ciddi şov yaptı maçta.. pavlyuchenko (ki adını yazarken zorlanıyorum) biraz daha yetenekli olsa euro 2008'in en farklı maçı olurdu..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.