5 Haz 2008

Mark Hughes City'de


Blackburn Rovers'ta çok başarılı ve beklenmedik başarılar içeren 4 sezondan sonra Thaksin Shinawatra amcanın City'deki yeni hocası Mark Hughes oldu.. Beklemediğim bir seçimdi ama fazlasıyla mantıklı olduğunu kabul etmemiz gerek.. Hughes adanın en yetenekli menajerlerinden biri bana kalırsa.. Blackburn'deki tek başarısı da takımı UEFA Kupası'na kadar taşıması ve EPL'de iyi sıralar tutturması değildi.. Hughes Benni McCarthy ve de özellikle David Bentley'yi toplam 5 milyon dolara Blackburn'e getiren adam ve sadece bu iki transfer Blackburn'ün kaderini önemli ölçüde değiştirdi son yıllarda..

Mark Hughes'ün ani imzasıyla Zico'nun durumu ne olacak asıl merak konusu o oldu bende..

3 YORUM:

Liverbird dedi ki...

Hughes, O'neil'la beraber adadaki en sevdiğim hocalardandır. Pozitif futbol oynatıp zamanında ve yerinde değişiklikleriyle gelecekte çok büyük işler başaracağını göstermiştir benim gözümde. City'deki kadroyu da düşünürsek en azından ilk 7 ye sokacağını düşünüyorum.

guner dedi ki...

yalnız mark hughes'in imzası çok da ani değil. yaklaşık 1 hafta ingiliz gazetelerinde yazdı ve gitmeden önce açıklama yaptı. belli bir para ödenmek zorunda olmasa daha da erken gelebilirdi.

zico'nun bir tarafı tutuşur şimdi, sözlerim yanlış anlaşıldı falan der. hehe.

Adsız dedi ki...

zico için ciddi şekilde sao paulo söylentileri var. gerçekleşirse şayet hem fenerbahçemiz ile devam etmediğine hem de sao paulo ile sınıf küçülttüğüne yanarım!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.