8 Haz 2008

Güneş Battı


Steve Kerr'ün Phoenix Suns'ın altını dinamitleme çabalarının sonuncusu D'Antoni'nin gönderilip Terry Porter'ın takımın başına gelmesi oldu.. Ruhuna el fatiha okunabilir Phoenix'in.. İyi işleyen bir sistem ve takım iki hamleyle ancak bu kadar mahvedilebilirdi.. Önce Marion-ShaQ takası, arkasından yavaş temponun yüksek tempoya tercih edileceğini gösteren Porter hamlesi.. Müthiş gerçekten, Steve Kerr'ün zekasına hayranlık duymamak mümkün değil.. Arka alanda Steve Nash'le, ön alanda Amare-ShaQ ikilisiyle müthiş savunma yapacak bu takım.. Ülkenin doğu yakasındaki D'Antoni de Knicks'te kıs kıs gülecek Phoenix'in haline..

Efsane bitmiştir, geçmiş olsun..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

ne efsanesi, hiç bi zaman efsane olmadılar ki

Adsız dedi ki...

KJ7-Tom Chambers zamanından beri phoenix taraftarıyım, yılda yaklaşık 50 phx maçı izlerim, ayrıca marion'ın hastasıyım, adamımdır. hatta şunları da ekleyeyim ki, nash'in savunmadan çakmadığı, amare'nin ruhsuz, blok istatistiğine oynayayan bir savunma anlayışı olduğunu(post defense zaten 0), shaq'ın eski shaq'la uzaktan yakından alakası olmadığını da kabul ederim. ama şuursuz, hiçbir mantığa dayanmayan bir inanç var içimde gelecek sezona ve terry porter'a.. her yeni seneye "bu sefer.." diyerek başlıyoruz biliyorum, ama bu sefer hakkaten...

ayrıca, hiçbir zaman efsane olmadılar diyen arkadaşa sevgilerimi iletiyorum. bundan 10 yıl sonra run'n gun basketbolu dediler mi aklına kim gelecek güzel kardeşim ? son 4 yılın phoenix suns takımı hiç şampiyonluk kazanamamasına rağmen efsane olmuştur bence. illa da şampiyonluk diyorsan hala sorarım, malone'lu jstock'lı jazz efsane olmadı mı ? payton'lı kemp'li sonics efsane olmadı mı ? drexler'ın portland'ı, miller'ın indiana'sı efsane olmadı mı ?

saygılar efenim..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.