1 Haz 2008

,

Euro 2008 D Grubu


C eğer ölüm grubuysa turnuvanın D de en dengeli grubu.. Tahmin yapmak zor.. Aragones için de çoğu büyük takımdaki yorumu yapmak mümkün.. Feci kötü hoca, o nedenle İspanya'ya da onunla şans vermiyorum.. Grubun 1.lik için en büyük favorileri ama çıkamazlarsa da asla şaşırmam.. Gelen ikinci takım Rusya olur gibi geliyor bana ama Arshavin'in oynamayacak olması büyük dezavantaj onlar için.. İsveç son 1-2 yılda kaybettiği futboluna geri dönerse kalır son 8'e.. Yunanistan'ın maalesef miyadı doldu.. Kullanım tarihleri benzer takımlara göre çok daha uzun çıktı ama.. Rehhagel'e ne kadar saygı duyulsa az..

Genel bir bakışla şöyle bir baktım da büyük ülkelerden hiçbirini beğenmiyorum.. Hepsinin büyük sorunları (çoğunun hoca odaklı) var bana göre.. Bu açıdan da gayet kestirilemez duruyor bence turnuvanın gidişatı.. Ki kötü bir şey değil bu.. Favorim Fransa.. Plasem yok.. Sürprizim Portekiz.. Ne kadar sürpriz olursa artık.. Krallığı El Nino alsın götürsün.. Çok fena bel bağladım Fantezi Futbol'da.. Ayıp etmesin..

4 YORUM:

Adsız dedi ki...

sırf raulu almadığından ötürü fena halde kıl oluyorum aragonesin takımına.dileğim grupta takılmaları ama çıkacak gözüküyorlar bu gruptan.isveç zlatan dışında hiçbirşeyi "çok iyi" olmayan bir takım.sistemleri var iyi de işliyor ama bu sefer rusya duvarına çarpacaklar bence.yunanlılar içinse rüyanın sonu bu turnuva.

bRn dedi ki...

Bana göre en kritik grup. Ölüm grubu C'de Hollanda v Basten+elemeler+hazırlık maçları ile isminin çok altında.

Burada ise 4 takımda birbirine çok yakın, tabi İspanya kadrodaki isimler ile hepsine üstün ama en son Peru karşısında gördüğüm gibi oyunu hiçbir şey ifade etmiyor. Tabi İspanya'nın avantajı Yunanistan ve İsveç gibi sakin oynayan takımlara karşı galibiyet arayacak olması. Atamayana mutlaka gol atar İspanya.

Adsız dedi ki...

Bence Yunanistan'ın miyadı dolmadı hatta bence bu turnuvada tecrübeleriyle birlikte gruptan çıkabilirler. Yunanistan eğer son maçını ilk iki maçını kazanmış bir İspanya ile oynarsa gruptan çıkma şansı daha fazla artar. Yunanistan ilk maçında İsveç karşısında yenilmez bence eğer Zlatan'ı durdurabilrise. Yakaladığı fırsatlardan birini değerlendirirse -özellikle de maçın başında- kazanır. Rusya ve İspanya maçlarında da kaos futboluyla maçları kısırlaştırırsa iki beraberlik alabilirse İspanya'nın Ardından gruptan 2. çıkar. Çeyrek finalde olası bir İtalya eşleşmesinde şansı az tabii bence. Tabii top yuvarlaktır kazanan dör köşe:)

Adsız dedi ki...

arshavim niye yok?sakatlandımı yoksa

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.