1 Haz 2008

,

Euro 2008 C Grubu


Fazla bir şey yapmadan direkt olarak şunu söyleyeyim, çoğu kişinin grubun favorisi olarak gördüğü Hollanda benim 3.lük favorimdir.. Şu ana kadar izlediğim Marco Van Basten profili bu takımı bir yerlere taşıyacak ışığı vermiyor bana, vasatın çok altında teknik adamlığı.. Fransa 1 gelir diye tahmin ediyorum.. Domenech de vasat denizlerde yüzüyor ama en azından kadroya ve takıma alıştığını söyleyebilirim.. Thierry Henry'nin 1 senede futbolu unutup unutmadığı Fransa'nın nereye kadar çıkacağında en önemli etken olacak bana kalırsa..

Benzer şekilde Donadoni'yle de İtalya'nın büyük işler başarmasını beklemek hayalcilik ama sokaktan birini getirip koysalar o takımın başına tehlikelidir.. Çıkarlar yani.. Romanya kesinlikle yabana atılacak takım değil, üçlüden birine çelme takma potansiyelleri de var, hangi 2 takımın yukarıya çıkacağında söz sahibi takım olabilir Romanya..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

madem ilk 2 grubu yorumladım bunları da boş geçmeyeyim :)

hollanda müthiş forvet felaket savunmasıyla çok dengesiz.hangi maçta ne yapar belirsiz.grupta o yüzden kanımca kilit takım onlar.italyanlar grupta favorim ama onlar da t.direktörden kaybediyorlar.rumenlere şans verilmiyor ama onların da dengesiz hollanda ve kanımca son 10 yıldaki en kötü fransa milli takımını geçme şansları var.

1 italya 2 hollanda(plase romanya)
fransızların bu sefer şansı yok..

baha dedi ki...

gruba bakarmisin =)

Bay Panter dedi ki...

Fransa>İtalya>Hollanda>Romanya

Adsız dedi ki...

Hollanda ve Fransa'nın bütün hazırlık maçlarını izledim. Hollanda muhteşem hücum silahlarına rağmen hücuma göre çok kötü defansa sahip ve defans ile hücum arasındaki bloklar arası bağlantısı bozuk. Kollektif futbol oynamıyorlar(Ömer Üründül:))Ayrıca hücumda pozisyon üretmekte zorlanıyorlar. Ukrayna'yı 3-0 yendiler ama Van Basten'inde oyundan memenun olduğunu sanmıyorum. Fransa'da çok garip bir biçimde iştahsızlık var.Hazırlık maçlarında da sakatlık korkusu yüzünden olsa gerek oyuncular ikili mücadelelere girmekten kaçındılar.Fransa gereksiz biçimde iki hazırlık maçını çok sert oynayan Ekvator ve Paraguay ile oynadı. Bence İtalya gruptan 1. çıkar Fransa zorlanır belki ama averajla ikinci çıkar. Romanya bütün maçlarında oyuna ortak olur ama sonunu getirebilir mi bilinmez. Hollanda hayal kırıklığı yaratır ve sonuncu olur. İtalya çeyrek finalde D grubundan gelebilecek olan 4 takımı da eleyerek yarı finale ve bence finale de çıkar, Donadoniye rağmen. "Futbol enteresan bir oyun." Rıdvan Dilmen

papaz dedi ki...

fransa-italya-romanya-hollanda

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.