3 Eyl 2010

Aslantepe Fiyatları Belli Oldu


Fiyatlar kesin budur demiyorum ama gelen son bilgi bu rakamlar üzerinden yürüneceği şeklinde.. Tabii son anda değişiklikler olabilir ama yine de bunlara yakın rakamlar verilecektir.. 2 numaralı bölge, yani ilk kat can yakar.. 3 numaranın kale arkaları kısmı (sarı) uygun bir opsiyon olabilir gibi duruyor ama rakamlar genel olarak beklendiği gibi biraz yüksek..

Not: Fotoğrafa tıklayarak büyütebilirsiniz..

14 YORUM:

mre dedi ki...

1500'lük kale arkası mı tercih edilmeli doğu veya batı 5.kat 1250-1500 mü. Stadı canlı görme şansı olanlar belki yorum yapabilir. 5.katın görüş açısı çok mu kötü?

Hasan Şaş dedi ki...

Blog hit alsın, google'da fiyat arayanlar buraya düşsün diye kaleme alınmış bir post. Elitist bloga yakışmadı.

Parma Maniac dedi ki...

mre, 5. katın görüş açısı kötü değil, hatta çok güzel.. Kesinlikle pişman olmaz oradan alan bence ama şöyle bir sorun var.. Yine de oyuncuları görmeden bir şey demek zor yeşil zemin üzerinde.. Biraz fazla yüksek ve dik, o da maçtan kopma yaratabilir belki ama küçük bir ihtimal.. İlk kat mükemmel, locaların oraya da çıktım ben ve en iyi yeri ayırmışlar bence localara.. Locaların görüş açısı ve uzaklığı bence stadın ideali.. O yüzden kale arkası sarı bölümler (ki galiba oralar da loca olacak) fena değil gibi..

TribunselSevda dedi ki...

Bence haddinden fazla pahalı olmuş biletler...Tamam on numara stad ve yeni ancak taraftarı da bu kadar zorlamamaları gerekiyordu...Hele ki böyle bir sezon başlangıcından sonra..Bu arada resmi ve bilgiyi kendi blogumda senin referansını vererek yayınladım bilgin olsun.

mre dedi ki...

Hmm anladığım kadarıyla hem yüksekliğin ideal olması hem de kale arkasından fazla mesafe olmamasıyla kale arkasının 3.katları daha iyi bir izleme alanı yaratacak. Bilgilendirme için teşekkürler.

Parma Maniac dedi ki...

Alican, bilgi benim yarattığım bir şey değil, o yüzden sormana gerek yok.. İster kaynak ver, ister verme hiç önemli değil benim için..

Adsız dedi ki...

kimin yarattığı bilgi?

frodo555 dedi ki...

Stad gelirlerini 5 katına mı çıkartmaya çalışıyorlar anlamadım gitti... Kapasite 2,5 kat artmışken fiyatları da 2 kat arttırmanın anlamı ne ki? Kendim öğrenci değilim ama öğrenci olduğum döneme göre kıyaslayınca 1,5 sezonu 500 TL lik ÜNİ tribünleri de çıkmalıydı (belki boş gözüken köşelerin 5. katına yaparlar)... En pahalı tribün en pahalı yayın, en pahalı forma TR'de ama nedense hala 5. büyük lig olma iddiasındayız.

Tercih olarak; 1500 TL lik #3 curva'lardan almak yerine 2 nin en üst sırasından veya 5 in en alt sırasından almak daha mantıklı... 2-3 metre farkla yarı fiyata inebiliyorsun böylece :)

Parma Maniac dedi ki...

Adsız, fiyatları belirleyenlerin..

canazorxxl dedi ki...

kombineler 1,5 sezonluk bu yüzden fiyatlar biraz fazla görünüyor. bu sezon ve önümüzdeki sezonu kapsıyor.

brk dedi ki...

2.250 tl kale arkasını! yönetim tek kelime ile şaşırmış olmalı... bu sene avrupa maçları yok, seneye olacağıda şüpheli ve benden 25 tane lig maçı için kale arkası tribününe 2.250 istiyor neredeyse maç başına 100tl!! kusura bakmasınlar ama sivası ya da konyayı izlemek için o parayı veren tek kelime ile salaktır...

brk dedi ki...

tabi benim bahsettiğim yer loca ise kusura bakmayın :)

Ben bilirim dedi ki...

kombine fiyatları kadar satış sürecide tartışılmalı bence. yine yeni yeniden eski sistemle resmi olarak duyrulmayan fiyatlarla internet üzerinden olmadan ali sami yende milleti sıraya dizerek mi satılacak? sizce bu hiç önemli değilmi?

Parma Maniac dedi ki...

Ertan Apaydın, o sistem değişecektir.. Stat önünde satış her zaman her yerde olur ama farklı opsiyonlar olacak gibi görünüyor..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.