7 Mar 2010

,

Real Madrid 3-2 Sevilla


Real Madrid öyle bir ikinci yarı oynadı ki anlatmak imkansız.. İdare'nin sıkıcılığında böyle maçlar adama nefes veriyor, moral veriyor.. İkinci 45 dakikada Real 3 gol attı, 3 topu direkten döndü ve bunların dışında karşı karşıya 3-4 çok net pozisyondan yararlanamadılar.. Gol olabilecek 10 pozisyon, maçın hatta ikinci yarının hakkı çok net 6.. İlk 30 dakikada Real'i sahadan silen Sevilla'da Jimenez yine takımına hakim olamadığı maçlardan birini yaşadı..

İlk aşamada büyük eleştirilerin geldiği, rakibin etiket anlamında güçlendiği sezon başlangıcından sonra Pellegrini'nin takımı toparlayışı harikulade.. Son zamanlarda çok net bir şekilde Barcelona'dan 1 gömlek üstün top oynuyorlar, bunu da skorlara ve puan hanesine yansıtmış durumdalar.. Averajla da olsa liderler ve Barca'dan daha çok gol attılar.. Kaka'nın verilen bonservisin altında ezildiği, Benzema'nın belki de Higuain'in ilk yıllarını yaşadığı toplama takımda Cristiano Ronaldo'nun eşsiz ve efsanevi yeteneğiyle takıma yaptığı yapıştırıcılıksa inanılmaz.. Bugün maçın alınmasında Guti, Lassana ve Higuain'le birlikte büyük pay sahibiydi.. İlk golü solla güzel çakarak fitili ateşleyen oyuncu oldu..

Barcelona haftaya Valencia'yla oynayacak ve daha sonra Bernabeu'ya gidecek.. İpler Real'in eline geçti mi? Bence geçti.. Barca'nın önünde daha Villarreal ve Sevilla deplasmanları da duruyor.. Barcelona hala istediği takdirde Real Madrid dahil bütün deplasmanlardan istediği sonucu çıkarabilecek bir takım ama bu gece Real Madrid La Liga'nın en büyük adaylarından biriyim diye haykırmıştır.. Pep'in üzerinde baskı olduğu zaman neler yapabileceğini merak ettiğimi hep söylemiştim, bundan sonra o haftalar başlıyor genç hoca için..

11 Nisan büyük gündür İspanya için..

5 YORUM:

pepe dedi ki...

real madridi pek sevmiyorsun sanırım ? yada özel bir sempatin yok.

Fanatik Basket dedi ki...

TV'de Haftanın Basketbol Ekranı, Canlı Yayınlanacak Maçlar.. http://www.fanatikbasket.net/blog.asp?id=369

Pamukk dedi ki...

11nisan da ne varmış bulamadım :/

Parma Maniac dedi ki...

Özel bir sempatim yok evet pepe..

Pamuk 11 Nisan'da Real - Barca maçı var..

bombe_ekran dedi ki...

Barca Madrid'den zorlanmadan çıkacaktır.Madrid hücum yapmak zorunda kendi evinde.Barca ise geçen seneki kadar olmasa bile maçı kazanır gibime geliyor.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.