23 Eyl 2008

Stelios


Yunan futbolunun yetiştirdiği en büyük oyunculardan biri bu adam.. Bu yaz Bolton'la sözleşmesi bittiğinden beri free takılıyordu.. Yunanistan'a döner diye tahmin ediyordum ama EPL'de tutunmayı tercih etti.. Giannakopoulos bu sezon da EPL'de, Hull City'de oynayacak.. Şu an fizik durumu nedir bilmeden diyorum ki Hull için mükemmel bir ekleme.. Neden bu kadar geç kalındı asıl sorulması gereken o.. Buralardan yolunun geçmesi de iyi olurdu ama bizim büyüklerin profil yükseldi artık.. 34 yaşındaki Stelios kesmez bizimkileri..

4 YORUM:

Adsız dedi ki...

Bolton taraftarlarının fena sevdiği bir adamdır kendisi ama dalgasına seviyorduk zaten, eforun pek de önemi yok sonuçta bizler için, nasıl olsa direk sonlara oynayacağız diye...

Stelios yaşlandı, eski halinde değil elbette. Lakin oyuna girince tecrübesini gösteriyor. Abilik de yapıyorsa ne ala. Hull'un sevdiği hamleler bunlar, Jay Jay'in emekliliğinden sonra da iyi gelecektir kesinlikle.

Form durumunu bilmiyorum, sezon bittiği anda sallamıştık kendisini, salmıştır herhalde kendini ama zaten hızıyla geçinen bir adam değil artık.

apaç dedi ki...

hala hangi mevkide oynadığına dair çeşitli iddialar olsa da ideal bir sağ bektir bu adam benim gözümde. oyunun 2. ya da 3. bölgesinde oynayacak futbol bilgisine, teknik zekaya sahip olmadığını düşünüyorum. tıpkı kariyerine sağ ön/forvet arkası olarak başlayan fakat sonra çeşitsiz nedenlerle sağ arkaya çekilen cem baki ya da
şener aşkaroğlu gibi. zaten kalite olarak da bu ikisi arasında bir yerdedir.

34 yaşında ve hull city'deki kolej havasını bozmaya namzet. en gereksiz-en nerek vardı şimdi adlı transfer listesine serkan kurtuluş ve kewell'dan sonra adını yazdırmıştır 3. olarak. hızlı bir giriş.

arnawut dedi ki...

stelios, kewwll, serkan güzel; yukardaki ilginç!!

Hayatımız Futbol dedi ki...

trabzon veya kayseri için süper olurdu.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.