13 Eyl 2008

Sir'ler de batırır


İlk 11'de Berbatov, Tevez, Rooney, Scholes, Anderson.. Daha sonra İkinci yarının başında Carrick'in yerine Giggs'in girişiyle ileri hatta anormal bir altılı.. Sir'ler de çıldırıyor tabii.. İlk 15 dakika dışında Pool'un hakimiyeti altında geçen bir maç, Sir'ün bir Pool deplasmanına asla sürmemesi gereken bir kadro, Gerrard ve Torres'in yokluğuna rağmen bu avantajdan faydalanıp kademe kademe yüklenen bir Liverpool, ilk maçında süper bir başlangıç yapan Albert Riera, kenarda çürümeye bırakılmış Babel'in oyuna girer girmez gösterdiği klas.. En önemli iki eksiğiyle Liverpool için çok önemli bir 3 puan.. Sir bu kadar hücum elemanıyla ne yapacağını düşünüp duracak ama çözüm işi meşakkatli olacak gibi.. Ne olursa olsun, kolu kanadı kırık Pool'a bu kadar ezik kalmamalıydı United.. Geçen seneki hava yok Manchester semalarında..

4 YORUM:

ynwa dedi ki...

puanlarla ölçülemeyecek kadar değerli bir zafer. bir anlamda psikolojik bir eşikti şampiyonluk savaşında var olabilmek açısından, özellikle de united karşısındaki şanssızlığımız hesaba katarsak.

hazır olmayan gerrard ve torres'in yedek başlamasını mantıklı buldum açıkçası. anfield'daki son united maçlarında skor hep 0-0'a kitlenip, ufak nüanslarla sonuç belirleniyordu. bu iki adamı direk 11 başlatıp bu süreçte kullanmak çok da akıllıca olmazdı. ikinci yarı sokup fark yaratabilecek özellikleriyle maçı lehimize çevirecegimizi dusunuyordum ki erken gol tüm hayallerimi yıktı. neyseki takım hiç bozuntuya vermeden topunu oynadı ve hakettiği galibiyeti aldı. keane'in üzerinde gol atamamaya bağlı olarak büyük bir baskı var ki can sıkıcı. hadi hakan şükür olsa ramazan falan tipik gol orucuna girme mevsimi vs derdik de robbie'nin sebebi ne bilemiyorum. hadi artık sırala şu gollerini evladım. bu arada riera on numara transfer oldu, en başından beri istiyordum bu elemanı bazı tipik eleştirilere rağmen. yanıltmadı beni, sol kanada ilaç olacak ilaç.

bu arada united chelsea maçı çok acaip geçeçek gibi haftaya.

Adsız dedi ki...

mancester united her zaman sonradan açılan bi takımdır. bu senede favori.
bu arada bu görüntü nerden. ileri 3 lüde berbatov ortada anderson tevez açık değil mi normalde?

Adsız dedi ki...

valla van der sar o hatayı yapmasaydı sabaha kadar 1-0a giderdi o maç.van der sar çok formsuz ya da hakkaten yaşlandı artık.öncesinde de kornerden gelen topu ıskalamıştı.

kadro da öyle çok ofansif değildi bana kalırsa.geçen sene oynayan takımdan hargreaves çıkıp anderson girdi.ek olarka berbatov-ronaldo.takımın havasının olmadığı ise ingiliz medyasının uydurduğu haber malzemesi.man u her sene olduğu gibi yine kötü başladı hepsi bu.

l'poolun düşmek için henüz 1-2 haftası var.clnin 2.haftasından sonra kendi yeri olan 4-7 arasına geri döner.bi de riera yı beğendim ben yavv.

Adsız dedi ki...

manchester kadrosu gayet düzgün. illüstrasyondaki diziliş yanlış.

cl finalinde chelsea'ye karşı carrick - scholes - hargreaves vardı, hargreaves yerine anderson var işte. tek forveti de ronaldo'nun yerine çekip, berbatov'u koymuş boşalan yerine. nesi saçmalık?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.