1 Eyl 2008

Serkan Kurtuluş?


Son dakika bombası ajanslara düştü Galatasaray'dan.. Ne olursa olsun, 35'lik ya da 15'lik, bir adam gerekiyordu sağ beke.. Hele Barış'ın da 3 ay boyunca oynayamayacağı belli olmuşken.. 18'lik bu delikanlı olmuş.. 2 dakika izlemişliğim yok, nedir necidir bilmiyorum.. Bilenler varsa aşağı lütfen, dinleyelim..

24 YORUM:

Adsız dedi ki...

serdar kurtuluş un kardeşi tek bildiğim bu :)

Adsız dedi ki...

abisinden iyi diyolardı bu çocuk için bursada.

qfwfq dedi ki...

batuhan karadeiz'den once birinci ligde oynayan en gec futbolcuydu.

Adsız dedi ki...

bu çocuk mu kurtaracak bizim sağ kanadı?. olsa olsa geleceğe yatırım olur.

Adsız dedi ki...

transfer ishalliği son sürat devam ediyor. evet bu kez ağımıza takılan sadece genç olduğu için transfer edilen, uğur akdemir ya da halim kurtuluş'tan zerre fazlası olmayan, piyasada daha çok serdar kurtuluş'un kardeşi olarak geçen bir isim. serkan kurtuluş.

bu adamın a takımda oynaması için en az bir 10-15 hazırlık kampı görmesi gerekir tardini. inan paf takımda, b gençte 50 tane vardır bu adamdan.

abdurrahman dereli gibi türkiyenin en iyi sağ beki varken neden böle yersiz, hiçbir akıl ilkesine riayet etmeyen transferler yapılır anlamak mümkün değil.

bu sene skibbe'nin haberi olmadan yapılan kaçıncı transfer bu ben sayamadım. geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden bu satten sonra.

apaç

Adsız dedi ki...

Bir iki kere izledim. Abisi gibi yasina gore anormal guclu fizigi var. Ama bir hamlik da, pismemislik de var. Tigana Besiktas'a almayi cok istiyordu. Galatasaray yerli futbolculardan maksimum verim alma konusunda cok basarili bir yer, tahminim uzun vadece faydali olacagidir. Kisa vadede 18 yasindaki futbolcu ne yapar bilmek cok zor.

Adsız dedi ki...

apac ya bu adam gokhan gonul gibi birsey cikarda 3 sene sonra ispanyaya 15 milyon euroya transfer olursa o zaman yiyecekmisin bu yazdigin yorumu?

hayir hani bilmesek izlememis olsak bu oyuncuyu neyse, ama adam cikmis resmen karalamak icin topcuyu yorum yazmis. bilmeden izlemeden yazmayin kardesim.

15 hazirlik kampi gerekliymis, salak zaten bu adnan polat adnan sezgin felanda seninde dedigin gibi b takimda da aynisi oldugu halde para saciyorlar bu topcuya isleri gucleri yok canlari sikilmis para harcamislar dimi? saka gibi yaa.

Adsız dedi ki...

apaçtan olumlu bişey görmedik zaten daha ama olsun eleştirdiyse yönetim doğruyu yapmış demektir. galatasaray'la ilgili olumlu her şeye sallayan biri ne de olsa. kewell çarpmışa döncek yakında zaten.

Adsız dedi ki...

izlemiştim bu çocuğu daha önceden..bence abisinden daha iyi iki yönlü iş yapabiliyor..Ancak bizde bulunan gençlerde bunun kadar iş yapabilirdi..hele Erkan Ferin dururken böyle bir transfer yapmak büyük hata..

Adsız dedi ki...

samet aybaba'da dönem dönem zuhur eden klasik takım gençleştirme hastalığı sayesinde geçen sezon forma bulan gençlerin en kötüsü, en yetenek fukarası, en oynadığı süreçte bi halta yaramayanıydı bu çocuk. sercan'Ların, volkan'ların, ismail'lerin olduğu takımda en çok sırıtandı. sırf yaşı genç diye, serdar kurtuluş'un kardeşi diye oynatıldı, sebat edildi.

bu çocuk hakkında yeterli donanıma sahip birisi olarak şunları söyleyebilirim ki; cihan haspolatlı'nın 1990 çıkışlı olanıdır bu kardeşimiz.

cihan haspolatlı da ilk geldiğinde genç, güzel ve milli idi. süper transferdi, muazzam yatırımdı, siz onu bi de 3 sene sonra göründü.

n'ldu peki o cihan'a? ben söyliyeyim raşit çetiner'in vefa duygusu gelişmemiş olsaydı boşta kalıcaktı bu adam.

her gence potansiyel gözüyle bakan siz futbol ulemalarına sözüm. potansiyel aktüelite edildiğinde bir anlam kazanır. dışarıda birsürü 18 yaşında genç potansiyel var. toplayın o zaman hepsini. gençler nasıl olsa.

sadece serdar kurtuluş'un kardeşidir bu çocuk, fazlası değil. ben bunu bilir bunu söylerim.

apaç

Adsız dedi ki...

yeterli donanıma sahip ulema, neden kadrodışı kaldığını da biliyorsundur o zaman. di mi hıncal jr?

Adsız dedi ki...

hemen söyliyeyim: haddini bilmediğinden.

kendisine yetenekleri nispetinde yapılan teklifi beğenmediğinden. kendisini abisi ile karıştırdığından. hayallerde yaşıyor olmasından dan dan dan.

apaç

Adsız dedi ki...

yeterli donanımdan ne anladığını gösterdiğin için sağol. diğer yazılarını değerlendirmede yardımcı olur okuyanlara. hayal dünyanda mutluluklar. selametle...

Adsız dedi ki...

essien kal.

Adsız dedi ki...

ilie olsa sabin olurdu.

apaç

Adsız dedi ki...

çakma higuain bu. orijini dolmabahçe'de oynuyor.

apaç

Adsız dedi ki...

gary olsa neville olurdu
t(apaç)

Parma Maniac dedi ki...

apaç bu konuya değildir heralde diye yayınladım yorumlarını ama öyleymiş, fazla uzattın.. Benzer yorumların devam ederse yayınlanmayacak haberin olsun..

Adsız dedi ki...

peki. ama kaçamazsınız gerçeklerden.

bir de aklıma geldi. bunuda söyliyeyim: arveladze olsa arçil olurdu.

tardini seni seviyorum.

apaç

Parma Maniac dedi ki...

Herkesin gerçeği kendine..

Ben de seni, öpt kib bye..

sembolist dedi ki...

İnşallah galasaray yanılmaz bu transferde..

Adsız dedi ki...

Apaç sen gerçekten herşeyi çok biliyorsun ukela uleması...

Bu çocuk 14 yaşından itibaren tüm yaş gruplerının milli takımlarında oynamış sakat olmadığı sürece o formayı giymiş üzerine milli takımın katıldığı turnuvaların bir kaçında turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmiş ama yetenek fakiri öylemi? Hadi abisinin hatırına Bursada oynadı üzerine milli takımda kimin hatırına oynadı hadi orada da bilmem X in hatırına oynadı aldığı ödülleride benim hatırımla aldı zaten...
Serkan'la ilgili birkaç şey yazmak istiyorum. Öncelikle G.S. güzel bir transfer yaptı ama yanlış...
Yanlış şöyle; F.Serkan asla bir sağ bek değil ondan asla bir Gökhan Gönül olmasını bekleyemezsiniz yetenekleri el vermez. F.Serkan tüm yaş gruplarında orta sahada oynayan biri oyunun iki yönünde de oldukça başarılı. Biraz fiziksel gücünü artırması gerekiyor sadece. Samet Aybaba'nın muhteşem keşfi oldu onu sağ beke koymak. -Çocuğu resmen futboldan soğuttular- Hatırlarsanız aynı haltı Serdar Kurtuluş içinde Raşit Çetiner yapmıştı ama elin Tiganası adamı aldı ve Serdardan bir defansif orta saha oyuncusu yarattı. Bu işte görüş kalitesi oyuncunun potansiyelini okuyabilme yeteneği. Onun için o Tigana. Bakalım Skibbe de Serkan'ın asıl mevkiisini ve yeteneklerini çözebilecek mi?

Inferno

Adsız dedi ki...

ben size 3.liglerde, 2-b'lerde kariyerinin yarısını milli olarak geçirmiş bir ton oyuncu sayabilirim.

üstelik serkan'ın alt yaş kategorilerinin tümünde oynamasının nedeni üstün fizik gücüdür.

şimdi o üstün fizik gücünün hiçbir esprisi kalmamış, takke düşmüş kel görünmüştür.

gerçekleri söyledği için horlanan apaç

Adsız dedi ki...

@ İsimsiz;

Yazdığın noktada sana itirazım yok kaldı ki bahsettiğin fizik üstünlüğü konusunu bende yazacaktım ama uzatmak istemedim açıkçası. Üstelik bu konuda çok güzel bir örnekte var önümüzde abisi. Abiside aynı şekilde Bursaspordan transfer olduğunda fiziksel olarak çok eksikti ama bjk de bir anda fiziği gelişti ve yaşıtlarından yine şuanda gayet iyibir fiziğe sahip. Ermenistan ile oynanan ümit milli maçta gayet açık bir şekilde belli oldu. Bu konu Bursasporun bir eksiği alttan gelen oyuncuların belli bir noktada tekniksel ve oyun yönünden gelişimlerini arttırırken fiziksel gelişimlerinde inanılmaz bir eksiklik oluyor buda silinip gitmelerini bir türlü beklenen çıkışı yapamamalarını sağlıyor. Çünkü artık futbol teknik kapasite ve yetenek kadar fizik kapasitede istiyor. Neyse herşeyi Serkan bize gösterecek bakalım...

Inferno

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.