23 Eyl 2008

Hiddink'ten Salvo


"Jose Mourinho vs. X" ayar müsabakalarında yeni bir cephe açılıyor.. Ama bu sefer rakip dişli.. Dünyada seveni Jose Mourinho'dan kat kat fazla olduğuna inandığım Hiddink Inter'in şu andaki başarısının Roberto Mancini odaklı olduğunu ve Mourinho'nun şu anki durumda bir payı bulunmadığını iddia etmiş.. Aslında buraya kadar normal, bir fikirdir der geçersiniz.. Ama arkasından gelen "Claudio Ranieri mükemmel bir insandır.." cümlesi Mourinho'ya yapılan yaylım ateşini açık bir şekilde gösteriyor.. Bir de Juve'nin CL'yi kazanmak için en büyük favorilerinden biri olduğunu buyurmuş.. Biraz uçmuş tabii abi ama olsun, herkese benzemez Hiddink.. Elindeki başarılarla zeytinyağı misali her muhabbette bir şekilde üste çıkmayı başaran Mourinho uzun bir süre sonra bu anlamda bir mağlubiyet yaşayabilir.. Hiddink şerbetli adamdır, fena çarpar adamı..

7 YORUM:

apaç dedi ki...

mourinho, fatih terim'dir. hiddink ise sadece bir ümit kayıhan. tip olarak da benziyorlar zaten.

mancini'ye temel attıran bu donanımsız adama bir çift sözüm var. 4 hece 10 harf. sadece haddini bil.

Adsız dedi ki...

ümit kayıhan'a benziyor hakikaten :)

peralta dedi ki...

hiddink elinin değdiği her yeri güzelleştiren muhteşem bir futbol adamı. yolunun buralara düşmesini çok isterim.

Adsız dedi ki...

Hiddink gibi futbol adami mi var.Ayrica su ana kadar yaptigi konusmalar olsun, gereksiz ve sacma artistlikleri olsun, haddini bilecek adam varsa bence Mourinho`dur.herkes isine baksin,yok 5 atmamiz lazimdi falan,at madem.atmamiz lazimdi yada atardik ne.

Adsız dedi ki...

ya bu apaç var ya... komedi dükkanı ya...

Hiddink Galatasaray'ımın teknik direktörü olsun isterdim. Şov yapardık...

Morinho'yu da severim ama oynattığı futbol Hiddink'in oynattığının 10'da 1'i kadar zevk vermiyor.

selaminko dedi ki...

ya hiddink'i severim. boyle işlere bulaşmamasını da tercih ederim. Mourinho'da nasıl bir adamsa kardeşim dünyadaki herkese karsı sanki tek basına savasıyor. Karamurat mısın be mubarek:))

jose dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.