9 Eyl 2008

Fedex'ten Sevgilerle


6/2 7/5 6/2.. 3-0..

Bütün 'Kral öldü yaşasın yeni kral'cılara kapak olsun..

24 YORUM:

Adsız dedi ki...

başta cahit yavuz'a kapak olsun.

Adsız dedi ki...

real madrid li olduğu için nadal ı tutan biriyim. federer e gıcık değilim. sporun en büyüğü belki de. ama nadal ı destekliyordum. bana da kapak olsun madem..

Parma Maniac dedi ki...

İsimsiz yazdığın şu şeyle benim tırnak içinde bahsettiğim şeyin tamamen dışındasın.. Üstüne almana gerek yok o yüzden..

Adsız dedi ki...

amcasından biraz bişeyler kapsa belki bu kadar nefret edeni de olmazdı nadal'ın.

Adsız dedi ki...

"franco nun madrid i, pis madrid, geberin hepiniz"e kdr gider bu nunez in servetinin kaynağına bakmaksızın.. bir ara real - barca yazısı patlat üstad bizde iç dökelim. tenis postu bu, uzatmadan susayım.

Doga dedi ki...

Amerika Açık'ı kazanan her türlü "kral" oluyormuş demek ki bu alemde.(şimdi buradan "Federer daha önce hiçbir şey yapmadı,adam değil" dediğim sonucu da çıkarabilir tabii at gözlüklü bünyeler.) Anca bu sonuç çıkıyor buradan. İyiymiş.

Adsız dedi ki...

Federer elese, hadi neyse diyecegim de, oyle bir durum da yok. Baskasinin seyiyle gerdege girmek bunun adi resmen.

Kaldi ki Nadal Real Madridli ise -ki bunu bilmiyordum- sevgim iki kat artti kendisine karsi. Anti Barcelona.

Adsız dedi ki...

Selam parma, ben Mesut (Luinir).

Bu "kapak olsun"u ben Cahit Yavuz için kullandığını düşünüyorum daha çok, eğer öyleyse haklısın ama Nadal hayranlarına veya diğer tenisseverlere de gönderme yapıyorsan hakikaten doğru değil. Bir Nadal hayranı olarak hiçbir zaman Federer öldü, yaşasın Nadal modunda olmadım ama son zamanlarda Nadal'ın çok daha formda olduğu ortada. Artı olarak aralarında yapılan maçlarda da bir Nadal üstünlüğü var bildiğin gibi. Son karşılaşmada da çim korttada da devirdi Fedex'i, Nadal.

Olur yarın öbür gün de Federer toprak kortta yenebilir Nadal'ı. Bunlar rekabette olan şeyler ama bunu tatlı bir şekilde yaşamak lazım. Ve zaten bu finalde de Nadal'ı yenerek şampiyonluğa ulaşmadı.

Umarım mesajımı yanlış anlamazsın.

Adsız dedi ki...

Simdi Parmayi severiz sayariz ama bu baslik da onun blog hayatindaki ilk fiyaskosu olsun diyelim en kibar tabiriyle. Yoksa bildigin terbiyesizlik :)

Evet ortada yeni bir Kral var suan, US Open'da yari final yapabilmesine ragmen hala lider hala onde,Rafael Nadal. Eh tabi geride kalmanin vermis oldugu dayanilmaz hazimsizlik, Federer'cilerin bu kadar sevinmesi de normal.

Ben eminim ki su finalde Murray yerine Nadal olsaydi gene evirir cevirir Fedo'yu evine yollardi. Zira Nadal kortlara ilk geldiginde once Toprak'ta ardindan Cim'de bir bir kupalari aldi elinden Nadal'in. Nadal'in 4 senelik sure icerisinde Federer'in gerisinde oldugu herseyi bir bir kapatip, one gecmesi, ve Federer'in oldugu yerden hergun daha geri geri gitmesi, bu dayanilmasi ve hazimi guc sorunu olusturdu Fedo'cular icin. Bence kral kim sorusunu bir kenara birakip, Nadal nasil 4 sene de bizi heryerde tokatlayacak hale geldi onu konusalim demenin vaktidir Fedex'ciler icin.

Orhun

Adsız dedi ki...

D-Smart'ta gecenin bi saati Nadal elenince bende çok sevinmiştim.Federer finaldeydi zaten.Peki hangi maçları D-Smart vericek bundan sonra onu merak ediyorum.Ölesine denk gelmişti maçta.

Adsız dedi ki...

talihsiz bir post.

apaç

aşkın dedi ki...

Parmamaniac'ın izniyle şunu söyleyeyim:
Ben de bekliyorum Real - Barça postu, politikadan uzak bir şekilde salt futbol açısından Real'in neden sevilmediğini 1955 - 1960 ekseninde açıklamaya çalışırım.
Şimdilik bu kadar.

Adsız dedi ki...

yahu adam bişey dememiş. bi wimbledon şampiyonluğuyla nadal'ı yeni kral ilan edenlere kapak olsun demiş, çok da doğru söylemiş. bu şekilde düşünmeyenler alınmasın üstüne. düşünenler de hatayı kendisinde arasın.

Adsız dedi ki...

parma maniac genelde mantıklı yorumlar yapsa da federer konusunda her zamanki gereksiz alınganlığını ve fanatikliğini konuşturmuş. yaptığı yorumdaki mantıksızlık sadece şuradan da anlaşılabilir: federer in kalesi denilen wimbledonı nadal hem de hak ederek kazanmadı mı? us open zaten nadalın hiç de iyi olmadığı bi alanken orda da finalin eşiğinden döndü. e zaten halen dünyanın 1 numarası olduğu da ortadayken, federer e kral diyebilen varsa tüm mantık sistemini bi güzel sorgulayıp gelsin derim ben.

Adsız dedi ki...

bu yorumu yapmak aynı şuna benziyo. 2006 ve 2007 yıllarında federer şimdikinin aksine nadal'ın çok daha önündeyken nadal sırf roland garrosta kazanıyo diye artık federer'in bitip yeni kralın nadal olduğunu söylemek. kısacası federer şu an yalnızca bi turnuva kazandı ama esas kral tabi ki nadal'dır. ki bunu derken parma abimiz gibi taraflardan birini de tutmuyorum. safin ve murray dir bizim adamımız.

parma abimize selam olsun.

Doga dedi ki...

Yahu isimsiz ne bir wimbledon şampiyonluğundan bahsediyorsun, kendinde misin sen? Bilmeyen de adam wimbledondan başka turnuva kazanamadı sanacak. Wimbledon şampiyonluğunun özelliği çim kortta Federer'in yenilmez olması özelliğinin bozulmasıydı; ki bu da hiç öyle "bir wimbledon şampiyonluğu" diye kelime oyunlarıyla aklı sıra küçümsenecek bir olay değildir. Onun dışında zaten toprakta üstünlüğü tartışılmazdı Nadal'ın. Hayır bütün sene her platformda üstünlük kuran, en son olimpiyatta boynuna altını takıp gelen bu adam değil miydi? Yorgunluk vs. sebeplerden elendi. Federer de bu kendi standartlarında başarısız denebilecek seneyi Nadal'la karşılaşmadan iyi bitirmiş(karşılaşsa da eleyebilirdi bu durumda o ayrı), grand slam kazanamadan seneyi bitirmemiş oldu. Daha ötesi değil. Halen daha 1 numaranın kim olduğu belli zaten, neyi tartışıyorsak. İnsanlar böyle kendi mantıksızlıklarına kendi akıllarından bahaneler yaratıyor ona hasta oluyorum.

Adsız dedi ki...

bu nadal'ın en iyi sezonu;
australia open: yarı final
roland garros: şampiyon
wimbledon: şampiyon
us open: yarı final

bu da federer'in en kötü sezonu:
australia open: yarı final
roland garros: final
wimbledon: final
us open: şampiyon

@notqwe
önce adam gibi konuşacaksın, sonra da wimbledon 2009'u bekleyeceksin. hasta olmuşun bir de, acil şifalar.

Unknown dedi ki...

Köşeye sıkışınca 9'u 10'u bekle diye emir veriyor.. Niye bekleyim arkadaş 9'u? Adam yenmiş, almış işte, neresine itirazın var? Faraziyet üstüne mi konuşuyoruz burada? Neyse forum değil burası, selametle...

maria lopez garcia dedi ki...

talihsiz değil yerinde bir yorum olmuş, zira blog sahibidir kendi fikrini belirtir, fikirleri de çoğunlukla güzel olduğundan saygı duymanın yanında katılınır :)

Adsız dedi ki...

OSS'yi kazanamayan genclere anneleri hep soyler, olsun oglum bu sene de olmadi, artik olur seneye. Simdi Fedo'cular da basladi bu sene kaptirdik ama seneye aliriz. Hee alirsiniz, bu sene yagmur olmasa o iki seti de alamazdin ya haydi neyse. Sonunda yatsinlar kalksinlar Murray'a dua etsinler(oda tum hayati boyunca en iyi macini oynadi) yoksa Nadal ne zaman Fedo'nun karsisinda gecse zaten oyuna onde basliyor psikolojik acidan.

Neyse obur sene olsun, US Open'i da alacaktir Nadal.

Orhun

Adsız dedi ki...

1 numara kim
Nadal

2 numaracılara kapak olsun

yaşasın yeni kral :)

aslanım benim bunun intikamını alır..3-0 yener susturur yine fedex kere heryeri..

Adsız dedi ki...

büfe büfe olalı boyle yorum dolu post gormedi tebrikler maniac :)

federerciy(d)im nadal'ı hiç sevmem.nadal'ın 1 numara olması federer'in daha büyük tenisçi oldugunu hiçbir zaman değiştirmez.Sampras'ı hiç sevmemiştim ama o soguk triplerine ragmen Federer'i severim.Ama sıkıldım artık bu tekelden.

Boris Becker'in bu konuyla ilgili bir sözü var.Evet belki eskiden Federer gibi bir adam yoktu ama o zamanlar 1. ve arkasındakiler arasında bu kadar fark da yoktu.zirveye oynayan birçok isim oldugu için rekabet vardı.Simdi 1 ve 2 geridekilerde coook coook onde ve bu artık sıkıyor...


ayrıca blog sahibi olarak istedigini yazmakta ozgur olan yazarı kustahlık kabalıkla suclamak cok sacma.adı ustunde blog sahibi.fedex yeri ne tencere kapagı resmi de koyailirdi.insanların goruslerine saygı duymayı ogrendigimiz zaman kendi goruslerimizin de saygı gordugunu farkedicez...

Adsız dedi ki...

yav bırak şimdi fedex medex
belçika maçını yazsana

Mesut Ulukök dedi ki...

Roland Garros, Wimbledon, Beijing 2008 ve son olarak da Australian Open.. Arada bir US Open var.

Nadal'dan sevgilerle mi demeli, ne. :)

Darılmaca, gücenmece yok, hehe.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.