7 Eyl 2008

,

Ermenistan 0-2 Türkiye


Güzel futbol meraklıları yine çeşitli mecralarda saydırıyor Milli Takım'a, rakibe bakmadan.. Hoca Terim olunca böyle tabii.. Bu güzel futbol da ne önemli şeymiş ya.. Olmadan yenemiyor, olunca kaybetmiyorsun.. Euro 2008'de minimalist takılıp herkesi dağıtırken turnuvanın en iyi maçında Almanya'yı paspasa çevirip kaybeden de biz değildik sanki.. Şu dandik sahada, şu politik sorunlarla bundan güzel oynanmaz.. Oynanmasını bekleyenler Ermenistan-Brezilya maçına kadar sabretsinler.. Kendinden zayıf takımla oynarsın, kötü oynayıp yenersin suç olur.. Kendinden güçlü takımla oynarsın, iyi oynayıp yenilirsin, işte görüyor musun adamları kötü oynadılar ama kazandılar, bu işi biliyorlar canım olur.. İşte onun benzerini Ermeniler diyecek yarın.. Bir bok oynamadılar ama 2 golü takıp gittiler evlerine, e büyük takım tabii diyecekler.. Demeyenler de kendini kandıracak..

Preview istedi arkadaşlar ama içimden gelmedi açıkçası.. Cumhurbaşkanı gidip orada izleyecek mi izlemeyecek mi diye tartışmaların döndüğü ortamda yazası gelmiyor insanın hiçbir şey.. Terim'in böyle tehlikeli olabilecek bir takıma karşı savunmayı sağlama alan yapısını takdir ettim, oyuncuların Euro 2008 efsanesinden sonra bu adamlara yenilip kepaze olur muyuz düşüncelerinin sahaya yansımasını normal buldum, şöyle maçta 2'yi çakıp dönmelerinden dolayı mutlu oldum.. Bu kadar..

7 YORUM:

Bhut_Jolokia dedi ki...

Gelecek maç Mevlüt ve Emre başlayacakmı 11 de merak ediyorum...

Adsız dedi ki...

1915 ruhuyla kazandık.:)
2-0 iyidir. semih 1 numara. tuncaya çok sövdük ama takımın en hazır ismi bence oydu.

ynwa dedi ki...

tam gerektigi gibi; bir anlamda büyük takım gibi oynadık bu maç. sabırlı, disiplinli, skora yönelik. ben açıkçası böyle bir milli takım istiyorum. çekleri 2-0'dan 3-2 yenip de moldova'yı malta'yı yenemeyen bir milli takım değil. eğer ayaklar yere basar, bugünkü gibi disiplinli bir biçimde oynarsak belçika maçı da istediğimiz şekilde biter.

Ortega dedi ki...

Böyle bir sahada, böyle bir rakibe karşı sahaya sürülebilecek en iyi onbirdi.

İlk yarı tutuk bir milli takım görüntüsü vardı ama ikinci yarı iyiydik bence. Eleştiriler anlamsız bu yüzden.

Hayatımız Futbol dedi ki...

@Bhut_Jolokia

mevlüt ve onun gibi isimleri 1 maçlık değerlendirmeye alırsak
biz nasıl kazanıcaz bu gençleri?

liverpoolandkop dedi ki...

@Bhut_Jolokia

Emre garanti de Mevlüt tartışılır

peralta dedi ki...

"Kendinden güçlü takımla oynarsın, iyi oynayıp yenilirsin, işte görüyor musun adamları kötü oynadılar ama kazandılar, bu işi biliyorlar canım olur.. İşte onun benzerini Ermeniler diyecek yarın"

şahane tespit... eline sağlık

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.