1 Eyl 2008

Berbatov City'e


Ajanslara düşen başka bir haber de bu, ama çok ciddi.. Bugün Thaksin Shinawatra'nın elinden çıkıp Araplar tarafından alınan Manchester City çok ani bir hamleyle 30 milyon pound teklif etmiş Spurs'e.. Cevap tabii ki evet olacak.. Pavlyuchenko'yu getirmiş, Berbatov'la ipleri tamamen kopartmış bir kulüp bu parayı bulursa hayır demez.. Mark Hughes zaten Sky'a hemen açıklama yapmış Tottenham kabul etti diye.. United'ın sakin alıcı tavrı patlamak üzere.. City yılın kazığını atmış olur eğer transfer gerçekleşirse.. Daha büyük bir kulüp diye 1 yıldır tutturup daha sonra yan çizen Berbatov için City daha büyük bir kulüp müdür Spurs'ten cevap verilmesi gereken soru bu.. Mark Hughes de zaten artık işin oyuncuya kaldığını söylemiş.. Bu durumda ne olacak? United bir atak yapmadığı takdirde Berbatov paşa paşa gidecek gibi City'ye.. Zira artık ne Berbatov'tan Spurs'e, ne de Spurs'ten Berbatov'a hayır gelir.. 1 yıla yakın zamandır forvet arayıp arayıp son gün Berbatov volesini vurursa City alkışı da alır.. United kalesine atılan gol de işin kaymağı olacak.. Berbatov-Jo'dur yalnız bu işin sonu eğer gerçekleşirse, korkuyorum ben.. Tevez'e 35-40 veren United da ağlasın dursun..

Edit: Spurs'ün kabul ettiği teklif Mark Hughes'ün dediği gibi Berbatov'dan red yemiş.. Araplar da gitmiş Robinho'ya dalmış.. Berbatov'dan sonra Robinho'ya dönüş Jo'ya partner yapma düşüncesi içindeki City'nin de kafasının karışık olduğunu gösteriyor.. Araplar işi şova çevirmiş, Hughes ne diyor duruma bilmiyorum.. Berbatov'la ilgili United haberleri çıkıyor ama hala bitmemiş sanırım.. City 30 milyonluk Berbatov'dan sonra 32.5 milyonluk Robinho'yla golü kendi kalesine attı sanki.. Bu arada Robinho Tevez'den İngiltere rekorunu aldı.. Son dakikada United Berbatov'la imzalarsa rekor da Bulgar'a geçecek büyük ihtimalle..

Edit 2: Berbatov da imzaladı..Rekor hala Robinho'da..

5 YORUM:

a.c. sedef dedi ki...

manu bu transfer sezonunda öyle saçma işler yaptı.ferguson tok alıcı rolünü o kadar abarttı ki en sonunda en önemli hedeflerini de kaybetmek üz

Adsız dedi ki...

o zaman city şampi...

Adsız dedi ki...

Yalan oldu bu haber de. Robinho M.City'ye gitmiş. Berbatov da United'a deniliyor...

jose dedi ki...

son yorum tamamen kendı kafamdan dusunceydi.fergie ısıne karısmak haddımıze degıl ama tevez 35-40 etmezdi?!

ygtylmz dedi ki...

Berbatov 30 milyon pounda Manchester United ' da

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.