14 Mar 2010

,

TT Arena

14 YORUM:

brk dedi ki...

bu resim "bu stadı bizim çocuklarımız anca görür" diyenlere gelsin...

bombe_ekran dedi ki...

Yeni sezona yetişir mi acaba?

Ege dedi ki...

Bu fotoğraf, şu ana dek Aslantepe'nin çekilmiş en iyi fotoğrafıdır.

The Unique dedi ki...

bence cok gusel gozukuyor bu hali ile bile...

di canio dedi ki...

gerçekten bugüne kadarki en iyi aslantepe fotoğrafı iznin olursa ilerleyen zamanlarda kullanmak üzere alıyorum :)

Parma Maniac dedi ki...

di canio ben çekmedim fotoğrafı, ben de net üzerinden buldum o yüzden izin almaya gerek yok :)

D.Saunders dedi ki...

biz galatasaraylilarin içini rahatlatan bir görüntü ama 29 ekim e yetişirmi dersiniz?

Parma Maniac dedi ki...

Eğer kabası başkanın söylediği gibi Nisan'da biterse, 29 Ekim olmasa bile ikinci yarıya kesindir bence.. Bu hızın devam etmesi şartıyla tabii bu..

outlaw dedi ki...

stada benzemeye baslamis artik... yine de ali sami yen'i terketmek icimi acitmiyor degil... sanki parayi gec yasinda bulan adamin yillarca zor zamaninda yaninda olan karisini terkedip medyatik sarisinla kacmasi gibi...

Kcan dedi ki...

adnan öztürk peter kenyon'la anlaştı adnan polat tetikçisi bu blogda haber yok.. AFERİN

Parma Maniac dedi ki...

Kcan çok komik adammışsın sen.. Bu aptalca saptamayı yapmak için hangi argümanlara sahipsin?

Kcan dedi ki...

sezon başından beri inanılmaz taraflı şekilde adnan polat'ın paralı adamı gibi adamı savunuduğun, baba paarası yemekten başka fonksiyonu olmayan Haldun'u desteklerken ayrım yapmaksızın yazdığın lise ve liseli karşıtı yazılarını hatırlamanı tavsiye ederim.

ortalıkta en sevdiğim 2-3 NBA ve galatasaray yazarından birisin(çok da umurunda belki, ama neyse) ama nedense, eminim ki Adnan Polat yapsa yeni post haberi olurdu bu Kenyon haberi, ki daha neler var gelecek, 27 Mart'ta sandıktan parmamaniac.blogspot.com diye bir kartonla sana foto çekip yollamayı düşünüyoruz okurun olan en az 10-15 genç lise mezunu olarak, Adnan abi kazanırsa tabii...

Yalan mı? Argümantasyonuma bu şekilde başlayabilirim. Bir önceki mesajdaki üslubum biraz saçma olsa da işin özüne değinmişim. Özhan Ağabey'in yönetim anlayışı ile Adnan Öztürk Ağabey'in anlayışları çok farklı. Lütfen at gözlüklerini çıkar. Adnan Öztürk bu takımın hakettiği, 0'dan kendini ArcadiaMittal'in Ortadoğu CEO'su yapmış adamdır. Polat? Babam sağolsun.. Galatasaray'ı Galatasaray yapan mantalitesidir. Sportif başarıdan da ötedir bu, ki bana bu sezon sonunda(neredeyse adım gibi eminim) gelmeyecek olan şampiyonluk sorası, Rijkaard harici bu yönetimin 1 başarısını göster? Borcu rasyonalize et lütfen bu yönetimin yarattığı(edebilirsen). Elde var 0. Özhan abi döneminden tek fark, tek isteğin Aziz Yıldırım'a ve Federasyon'a ayar çeken başkan ve yönetimse, yazık gerçekten Galatasaray'a. İşte tam da bu yüzden(böyle adamlar yüzünden, sen de aralarında mısın bileme tabii), Kulüp lise matalitesini bir kez kaybederse, artık o ruhunu da kaybeder. Seçimde de sandığa gelmede sorun yaşanmazsa, Adnan Öztürk ağabey'in seçimi alması yakı gözüküyor, özellikle önümüzdeki 1 haftadaki gelişme ve endorsementları(özellikle eski başkanlardan) takip et derim, umarım biraz olsun objektif olabilirsin.

Bu arada ROY = Tyreke Evans :D

Parma Maniac dedi ki...

Dediğim gibi çok komik adammışsın, hangi ilüzyon buraya gelip bu saçmalıkları yazdırıyosa sana etki gücü yüksek bir şey olmalı.. Paralı adamı gibi terbiyesizce ithamlarının muhatabı olmam.. Adnan Polat'a sevgim Canaydın döneminde iki kuruşluk olmuş Galatasaray adı ve itibarını çok çabuk bir şekilde eski haline getirmesinden ileri gelir.. İçinde Rijkaard da vardır, Lukunku ve türevi transferlerden Elano, Jo, Keita, Baros gibilerine geçiş de.. Rijkaard'dan başka ne yapmış ki dersen de Allah seni ıslah etsin derim..

Bir çıkar bakalım benim o lise karşıtı yazılarımı.. Bütün arşiv orada, hiçbirine dokunulmadı.. Bir yerinden hangi ilüzyonla ürettiğini bilemediğim fikirler tamamen safsata, açıkça söylüyorum.. Bu blogda Galatasaray Lisesi aleyhine, liseliler aleyhine tek kelime edilmemiştir.. Benim problemim liseci zihniyetle, ama sen onu anlayamamışsın.. Blogun arşivinde senin söylediğin tarzda bir yazı bulamazsın, ilüzyon hepsi.. Lisecilerden ise Allah bu kulübü ve spor takımlarını korusun, tekrar etmekte beis görmem bunu..

Son olarak sağ taraftaki ara kısmına Adnan Öztürk yazıp aratmanı ve ilk çıkan sonucu, Öztürk'le ilgili burada yazılmış tek yazıyı okumanı öneririm bunları sallamadan önce.. Seçimle ilgili, Kenyon'la ilgili şeyler de yazacağım ama daha zamanı var..

Kendine iyi bak, ilüzyonlarını bir kenara bırak.. Daha farklı görürsün burada Polat'la ilgili yazılanları..

Selametle..

Kcan dedi ki...

PETER KENYON, TOMAS KURTH, ESTEVE CALZADA...


sanırım bu 3 isim bile POLAT ve ÖZtürk arası vizyon farkını net şekilde ortaya koymuştur.. mali tabloyla ilgili polat döneminin kulübü nasıl batağa soktuğunu ise zaten ilk mali kongredeki ayrıntılı raporda görürsün.. ikimiz de GS için en iyisini istiyoruz, hayırlısı olsun.. ancak Öztürk'ün çok farklı bir yapıda olduğunu unutma lütfen, Canaydın dönemiyle alakası olmayacak yani...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.