19 Mar 2010

CL 2009/2010 Çeyrek Finaller


Barcelona - Arsenal eşleşmesi tek kelimeyle mükemmel.. Barcelona'nın Stuttgart karşısında iki maçta gösterdiği performans sonrasında Arsenal'in çelme takma ihtimali bence fazlasıyla mevcut.. Bunun için de ilk maçın Ashburton Grove'da olması Gunners için iyi.. Bir tokat vurabilirlerse bunu içeride yapabilirler zira.. Takımın görece zayıf orta sahası Barcelona karşısında handikap olsa da iç sahada taraftar desteği ve motivasyonla o dezavantajı kapatabilirler.. Londra'da ve Barcelona'da bu iki maçı vermeyecek Star insanların gözüne gözükmesin.. D-Smart pazarlama taktiklerini bu maçlara yansıtırlarsa sonucun kendileri için iyi olacağını sanmıyorum..

Lyon ve Bordeaux eşleşirken insan iki takımın burada birbirini telef etmesine üzülüyor tabii.. Üst tablodaki görüntü United'ın finale kadar önünün açık olduğu.. Futbolun doğasını işin dışında bırakınca söylenebilecek tek şey bu.. Inter için de yarı final garanti görünüyor.. Büyük bir ihtimalle finali United'la Arsenal - Barca eşleşmesinden gelen takım oynar.. Sir Alex'in önünde yeni bir rekor, üst üste 3 defa CL finali oynama şansı var.. Değerlendireceğini tahmin ediyorum..

11 YORUM:

alessandro del piero dedi ki...

usta yalnız üst üste 3 cl finalini daha önce lippi'li juve 96,97 ve 98 yıllarında başarmıştı. ne de olsa en kral iki takım juve ve utd, şaşırmaya gerek yok :)

Parma Maniac dedi ki...

alessandro bakmadım bile CL tarihine kim ne yapmış diye zira ben Sir Alex'in kendisinden bahsetmiştim.. Ama bilgi olarak dursun tabi altında..

baldur dedi ki...

onu bunu bilmem de herkes lyon eleyecek diyor ben de yavaş diyorum. bordeuax rahat geçer lyon'u.

Adsız dedi ki...

Belirttigin gibi o comezler ordusu Arsenal, o Barcelona'yi birak elemeyi,bir macta zorlasin essekler gibi aniririm.

Adsız dedi ki...

uefa eşleşmelerini neden yazmadın.
galatasaray elendi diye mi? yoksa ilgilenmiyor musun. dün gece inanılmaz maçlar vardı. ve çok baba takımlar kaldı çeyrek finale.

D.Saunders dedi ki...

sadece juventus değil milan da 93,94,95 te üst üste 3 final oynamişti cl de.

arsenal-barcelona eşleşmesi futbolseverlerin yüreğine su serpti ama her iki takimi da tutuyor olan ben hiç hoşlanmadim bu eşleşmeden,hayalim 2006 daki gibi finalde eşleşmeleriydi.

Joker dedi ki...

valla dsmart verebilir o maçları, futbolseverlerin düşüncelerini zerre kadar umursadıkları yok zira. keşke yok olsalar o ayrı da kendileri için ne iyi olmayacak ki, binayı mı basacağız :D gene aynı işkence devam eder. bi tanesini kesin verirler ama çarşamba gününe denk geleni.. salı günü muhteşem "papatyam" dizisi var, o varken maça gerek yok zaten..

uefa da sağolsun barça yı madrid e yollamak için elinden geleni yapmış iki eşleşmede de ilk maçı deplasmanda oynaması bence büyük avantaj, biz madridistaların elinden gelecek tek şey boyumuz kadar mum dikip adaklar adamak falan olabilir bu süreçte :P kaçan gollere bi kere daha sövüp, olmayan pozitif enerjimi jose babaya gönderiyorum.

BuRaK dedi ki...

arsenal, bayern , inter, bordo

Parma Maniac dedi ki...

Adsız yeteri kadar takip edemedim çünkü, bu aralar zaman bulamıyorum maalesef.. Bir süre böyle gidecek, Galatasaray'la yok alakası..

bahadır dedi ki...

adsiz olarak sallamasi ne kadar kolay,gmail den üyelik almak bu kadar zor değil.insanların bu kadar üşenmesi enteresan(gs'li değilim yanlış anlaşılmasın).nasıl olsa blog sahibi izin veriyor(lütuf gösterip,küfür olmadıkça) diye yok eşekler gibi anırırım yok Türk takımlarının elenmesine bağlamak saçmalıktır.

gustavo colman dedi ki...

ne oldi sana ne oldi böyle

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.