2 Oca 2009

Wayne Bridge City'e doğru

Bizde genç Semih, İngiltere'de genç Bridge.. Wayne Bridge 1980 doğumlu olmasına rağmen uzun müddet İngilizler'in sol bekteki umutlarından biri olma konumunu sürdürmüş, üzerindeki genç yaftasını son 1-2 yılda kaldırmış bir oyuncu.. Ki hala genç Bridge derken bulurum ben kendimi.. Asier Del Horno'yla kaybetmişti ilk olarak hiçbir zaman tam olarak oturma fırsatını bulmadığı sol bek mevkiini.. Ashley Cole'un gelişiyle de hiçbir şansı kalmadı o bölgede.. Chelsea'de de, İngiltere Milli Takımı'nda da Cashley kesti hep yolunu..

Forvetten sonraki en zayıf bölgesiydi sol bek Manchester City'nin.. Michael Ball ve Javier Garrido bir türlü o bölgenin as adamı olamadılar.. Ben Ball'dan umutluydum, Garrido daha iyi performans verdi 2008'de ama oraya tam anlamıyla oturacak bir adam gerekiyordu.. Wayne Bridge gayet iyi seçim tabii böyle düşününce.. Mark Hughes kulüplerin anlaştığını, oyuncuyla da işin bitmek üzere olduğunu, Bridge'in yarın Manchester'a gelip kontrollere girebileceğini yazmış.. Olursa gerçekten güzel ve mantıklı bir ekleme olacak City'de.. 10 milyon euro + Graeme Le Saux karşılığında Chelsea'ye gelen Bridge ne kadara gidecek onu da görmüş olacağız transfer gerçekleşirse..

United Tosic ve Ljajic'i kattı kadroya.. Porstmouth Lens'ten kiralık olarak oynattığı Nadir Belhadj'ı 4.5 milyon pound karşılığında transfer etti.. Bridge'le City de transferi açan 3. kulüp olacak bu şekilde..

5 YORUM:

H. İbrahim Andiç dedi ki...

12milyon gibi meblalar dolanıyo tv lerde

Alfredo dedi ki...

City çok güzel bi kadro kurma yolunda.Salak salak transferler yapmayıpta (bknz chelsea'nin yükselişi) doğru bölgelere doğru adamları alırlarsa başarı gelicektir diye düşünüyorum.

Her Yol Roma dedi ki...

city bulabileceği kalburüstü sol beklerden birini aldı. ashley cole'u kesmesi de ikansızdı, büyük bi kulübe transfer yaptı bridge de. iki taraf için de karlı (a'da inceltme işareti var) oldu

Adsız dedi ki...

transferde yaprak oynamıyo gibi. bizim ki 5 ocakta resmen başlayacak. fenerbahçeyi merak ediyorum napar diye

Unknown dedi ki...

Emmanuelsona talip varmı acaba Ada'dan..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.