25 Oca 2009

Alanzinho


Gündemi dışarıdan takip etmenin sonucu.. Yabancı bir sitede görüp neymiş bu yahu deyip araştırınca Türkiye kaynaklı haberlere ulaşma şansına sahip oldum.. İsmini ilk defa duydum, eminim Türkiye'deki çoğu insan da böyledir.. Dışarıda çıkan haberler kesin ve net fakat.. Ki Stabaek'in resmi sitesine kadar girmiş teklif.. Trabzonspor sessiz sedasız bu Brezilyalı sol açık/supporter'a talip olup 3.5 milyon pound önermiş.. Reddetmişler.. Trabzonspor 4'e çıkmış.. Şu anda görüşecekleri rakam bu.. Eleman 83'lü, para büyük.. Kimsenin ismini bilmediği şu ortamda tamamen bir Ersun Yanal tasarrufu olduğunu kestirmek zor değil.. Bu kadar büyük bonservisler gözden çıkarıldıysa Yanal genelde karavana atmaz, vardır bildiği bir şeyler.. Kuzey Avrupa bağlantıları çok güçlü Yanal'ın, o bölgeleri ve ligleri iyi takip ettiği bilinen bir gerçek zaten buralarda da.. Stabaek'in hocası cevabın hemen verilemeyeceğini ve süreye ihtiyaçları olduğunu söylemiş.. Alanzinho kokuyu alınca 4 milyon pound çok iyi rakam, satın diye işlemeye başlamış yönetimi.. Vasatın hayli altındaki Tippeligaen'den TSL'ye geçip Kewell, Roberto Carlos, Baros gibi adamlarla aynı ligde forma giyecek olmak önemli bir kariyer yükselişi.. Son teklife verilen cevap yok ama takımın sportif direktörü Lars Bohinen'in 5 milyon pound'dan aza satmayız cümlesi açık ve net duruyor.. 3-4 güne belli olacak sanırım.. Norveç'te tavşan adımlarıyla adam geçmesi ünlüymüş bu çocuğun.. Sol kanadında bütün takımı çeken koca bir kara delik olan Trabzonspor için önemli bir pozisyon hamlesi olabilir..

8 YORUM:

torres dedi ki...

kesin olarak bitti transfer , hayırlı olsun . kaynak sağlam ;)

EDDIE dedi ki...

Youtube'ta izledim bir kaç videosunu.
Stilini Sergen Yalçın'a benzettim, sadece biraz daha hızlı ve seri davranıyor sergenden, ufak adımlar ile koşmalar, terse çalımlar vs.
Ersun Yanal'a tebrik etmek laazım.
Oranda fenere atlar büyük ihtimal.

Mesut Ulukök dedi ki...

Fener'e değil de Avrupa'ya atlar muhtemelen..

Adsız dedi ki...

.

mondo trasho dedi ki...

yeni carrusca vakası olmasın da...
hem mevkidaşlar da aynı zamanda...

Adsız dedi ki...

eğer gelmişse ilk senesinde başarılı olacağını düşünmüyorum.fizik güce dayalı ligimizde çok zorlanır gibi geldi videolardan izlediğim kadarıyla.norveç ligi de zaten hollanda liginden belçika liginden falan kötü bi lig.bizim ligde zorlanır bence.seneye daha iyi olabilir alışırsa . çok hızlı olması avantajı ..bi de bu adamın oynadığı futbolu messi falan oynuyo ,yani bu tarz futbolla başarılı olmuş oyuncu pek yok .tabi ki carrusca gibi bişey olcak hali yok da sonu serdar özkana falan benzemez umarım..yani maçını izlemeden konuşuyorum ama inşallah yanıltır beni..

Unknown dedi ki...

Trabzon bitirmiş transferi bari FB maçına yetiştirselerdi o sol kanattan 3 tane atmıştı en azından :)

adminato dedi ki...

3,9 milyon euro transfer ücreti

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.