8 Oca 2009

Trafik Kazası


Cristiano Ronaldo Manchester havaalanı dolaylarında yaptığı kazada Ferrari'sini pert etmiş.. Arabanın durumundan nasıl büyük bir olay olmadı bu İngiltere'de ve içinden nasıl en ufak bir sıyrık olmadan çıktı Ronaldo anlamadım, uzun süre şaka zannettim haberi.. Hakikaten sağlam ve güvenli araba yapıyormuş bu Ferrari.. Ronaldo arabayı sürerken hemen arkasında da Bentley'siyle Edwin Van Der Sar varmış.. Dua etsinler zincirleme bir kaza olmadığına.. 170.000 pound'luk Ferrari'yi görünce böyle üzülüyor insan.. Ronaldo'yu sevmeyenlerden "Bu çocuk da iyice şımardı canım.." yorumlarını bekliyoruz şimdi..

18 YORUM:

Arkhe dedi ki...

Ronaldo'dan nefret ediyorum. Canına bir şey olmamasına ve fiziksel bir zarar görmemesine sevindim. Arabası bu hale geldiği için daha çok sevindim. :)

Adsız dedi ki...

bu çocuk da iyice şımardı :p

musti336 dedi ki...

Bu çocuk da iyice şımardı canım.. :)

Adsız dedi ki...

Vay be ben henuz vuramadım ama demek arabayla vursak bıle gene sag cıkacagız ıcınden. :)

Orhun

Adsız dedi ki...

bu çocuk şımaralı kaç ay oluyo ben de nefret ediyorum ama ölmemiş olması güzel

Kcan dedi ki...

niye şımarmış olsun ki; bizim 30 tl mizi verip gittiğimiz gokarttan farkı yok onun için bir ferrayie verilecek 300000 doların:)

Alfredo dedi ki...

Acaba karıkıza artislik yaparkenmi oldu diyecem tünelin içinde olmuş olay(gördüğümüz kadarıyla) :D

Ronaldo'yu bende sevmiyorum ama "Bu çocuk da iyice şımardı canım.." lafıyla olayın ne alakası olduğunuda anlayamadım.Sonuçta 'kaza' yani herkesin başına gelebilir

Adsız dedi ki...

2 messi eder..(futbolcu olarak)
gerçi messi onun 2007-08 de ki performansına bir yaklaşsın hele, o zaman daha sağlıklı bir kıyaslama yapılabilir.

Alfredo dedi ki...

futbol istatistikten ibaret değildir.performans elbette önemli ama ronaldo "2 MESSİ" eder diyen birinede diyecek tek bi lafım var.
yine zırvalamaya başladılar...

alessandro del piero dedi ki...

futbol istatistikten ibaret degildir diyenlerin genelde "abi gordun mu ya messi'yi son atletico madrid macinda gene hat-trick yapmis, ne hayvan adam ya" diyenlerden cikmasi ayri bir guzelliktir..

ha gercekte nedir, ronaldo da messi de birbirinden harika yeteneklere sahip, kiyaslanmasi zor iki buyuk oyuncudur. ama su ana kadar basardiklari ve kazandiklari yonunden karsilastirilirlarsa ronaldo'nun iki uc gomlek ustte oldugu pek coklarinca kabul edilmis bir durumdur. bundan bes on sene sonra nasil bir tablo ortaya cikacagini bekleyip gorelim derim ben..

Adsız dedi ki...

yakışıyor bu adama artistlik şımarıklık. maradonaya skandallar yakıştığı gibi.

messiyi de top diye oynar.

Adsız dedi ki...

@alfredo

real madrid efsanesini almışsın kendine nick olarak ama şu dediğine bak . aceto da bir ramon abi var. valla odunla kovalar seni :)) zaten adamcağız ronaldo reale gitçek diye kafayı yiyordu..

@lifeisopeth

haklısın..

Alfredo dedi ki...

mimi yanık,o niki kullanmamın amacı başka.Blogumla alakalı bişey.O nik Real'li olduğumu göstermez.Messi'yi sevmemde barcalı olduğumu göstermez.Ramon hakkında da yorum yapmak istemem.

Aslında 'burak' nikli arkadaşa cevap vermemeliydim hata bende.Ronaldo Trafik kazası geçirmiş.Geçmiş olsun diyelim ve tartışmaları hiç olmassa bu postta bırakalım.

L dedi ki...

@lifeisopeth:

2-3 kat? bireysel ödüller mi burada kast edilen? bir de o pek çokları kim?

Adsız dedi ki...

hayda olaya bak. ben kimseye birşey sormadım ki. niye coşuyorsunuz neye cevap veriyorsunuz onu anlamadım. ayda yılda bir nete giriyoz şurda. yani ne diyeyim..hale bak

hem bu siteyi yapan da ronaldo 1 buçuk messi eder demiş.ben gördüm ve arttırdım. zaten kendisine "crouch 5 koller eder "den tanıdıklığımız var :)

alessandro del piero dedi ki...

@salih ozkiroyf

takiminin kazandigi kupalara bireysel yonden katkisi olsun, gecen seneki insanotesi performansi sonucu tartismasiz hak ederek kazandigi oduller olsun ronaldo kat kat onde messi'den.. ki kazandigi odulleri messi'nin onunde tum otoriteler, futbol adamlari tarafindan degerlendirilerek aldigina gore pek coklari da onlar oluyo haliyle.

bir de mesela su konu var: dedigim gibi gecen sene ronaldo'nun oynadigi o efektif otesi ve inanilmaz bir bicimde tum sezona yayilan istikrarli futbol belki de tum dunya tarihinde zidane, maradona, del piero, baggio gibi tum efsaneleri dahi isin icine katip dusundugumuzde bir oyuncunun bir sezon periyodunda gosterebilecegi performansin zirvesiydi. ne gecmiste ne gelecekte benzerinin olabilecegini sanmiyorum. dunyanin en zor iki liginde muhtesem bir oyun ve gol kralligi, bahsettigimiz sey. bu acidan da messi bu sezon ne kadar iyi olursa olsun, gecen seneki ronaldo'nun yakinindan gecemedigi cok bariz. ki messi'yi ronaldo'dan daha cok seven bir insan olarak soyluyorum bunlari.. yani gordugun gibi ronaldo messi'den daha iyi bir futbolcudur demiyorum, su ana kadar daha basariliydi diyorum. kimin daha iyi oldugunu da ancak tarih soyleyecektir zaten.

daha otesinde soylenecek her soz yalnizca sidik yaristirmaya girer.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

canına bişey olmamış...arabanın parası onun için leblebi çekirdek..yenisini alır..:)

Parma Maniac dedi ki...

Ronaldo trafik kazası yaptı diyoruz, iş Messi vs. Ronaldo'ya dönüyor.. Ronaldo ya da Messi'nin ayrı ayrı konuşulduğu konular her ortamda nasıl bir vs. mücadelesine dönüyor ilginç gerçekten.. Konu dışına çıkmayın mümkünse.. Geçmiş olsun Ronaldo, Allah cezanı vermesin Ronaldo, dikkatli sür evladım gibi yorumları yayınlamaya devam edeceğim tabii de tartışma bitsin lütfen..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.