10 Oca 2009

Need for Ribery


"Kontratımın sonuna kadar (2011) Bayern'de kalacağımın sözünü veremem.. Hayatın insanın önüne neler getireceği hiç belli olmuyor.. Her şeye açığım.."

Satıcı her yerde satıcı.. Hiçbir kadınla uzun süreli ilişki yaşayamayan serseri delikanlılara benziyor Ribery.. Bayern'in aldığı "ah"lar bu şekilde mi çıkacak onu yakında göreceğiz.. Yaramız büyük, kaşımayalım daha fazla..

3 YORUM:

bRn dedi ki...

''Hayatın insanın önüne neler getireceği hiç belli olmuyor''

Fena halde yakışmış bu cümle Ribery'e.

Vatandaşı Flamini'de benzer bu mevzularda kendilerine ama artık sürdüremeyeceği biryerde demek yanlış olmaz herhalde.

Conquistador dedi ki...

nihayet diyorum, bu kadar kalması bile yeterince şaşırtıcı

Mario Jardel dedi ki...

yusuf şimşek postunda ribery türkiye'de olsa o fiyatlara transfer olamazdı falan demiş bazı arkadaşlar, buna katılmıyorum. İyi oyuncu her yerde görünür, bulunur, keşfedilir. Ribery'de fransa u21'de oynarken yurt dışında forma giyen tek fransız u21 oyuncusu gibi bir etiketi vardı birde üstüne üstük metz'de forma giydiği yarım sezon fransanın en iyi genç futbolcusu seçilmişti. Bu bile göze çarpan ve dikkat çekici bir istatistik. Okocha'nın ne kadara transfer olduğunu hatırlayalım ali şen döneminde.. öyle ya da böyle adam türkiye'yi terkettiği gün bizim yöneticiler sözde ribery'nin ''kulüpten hiçbir alacağım yoktur'' yazılı kendi imzasını taşıyan bir kağıdı sağda solda gösterdiler, bedelini misliyle alcaz dediler ama sonuç sıfır. 25 senelik galatasaraylıyım çocukluğumdan beri takip ettiğim takımda gidişine en çok üzüldüğüm adamdır bu ribery..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.