30 Oca 2009

Jose Manuel Pinto


Bu elemanın neden Victor Valdes'in arkasında yedek beklediği ortaya çıktı bu gece.. İlk golde çok suçlanamaz ama ikinci gol güzel vuruşa rağmen 10 numara kaleci hatası, topa buyur gel abi deme ekolü.. Valdes'in arkasında nasıl kaleciler bekler merak ettiğim sorulardan biriydi benim, bugün bir cevap aldık.. Tip de tam kazma kaleci tipi..

Espanyol 3-0'dan 3-2'yi bulunca aldı gazı ama yetmedi.. Eğer dönüş olsa 1 yıl boyunca dalgalarını geçerlerdi heralde rakipleriyle.. 5000. gol Bojan Krkic'e nasip oldu.. Nou Camp'ın çok üzgün olduğunu sanmıyorum bu nedenle.. (Edit: Ligmiş lig.. Dağılın..)

10 YORUM:

alt + 168 dedi ki...

aynen düşüncelerimi yazmışsın.

pinto 2. golu yedikten sınra hakkatten valdes yemezdi bunu, ondan birinci kaleciymiş adam dedim. nerde cech, casillas, buffon sınıfında kaleciler nerde barcelona'nın kalecileri... gerçi ihtiyaçları yok, o iyi bişi..

bojan 4999 ve 5000i atarak klupte yeri olacağını belli etii..

GK dedi ki...

Bu gözler Busqest diye bişey seyretti o kalede,bu çocuk hata yapmış çok mu? Sonra Dutruel, Bonano,Rüştü...Barça kalesi Zubizaretta'dan sonra kaleci gördü mü ki?

ygtylmz dedi ki...

Gerçekten gereksiz bir kaleci daha barcelonada :) Bu arada 5000. gol lig golü için geçerliydi diye biliyorum . Kral kupası sayılmıyordu sanırsam .

BT dedi ki...

5000 olmadı
bütün memleketi yanılttım:)
lig toplamıymıs ....

Parma Maniac dedi ki...

Eheh ben de şimdi senin posta yorum yazıyodum Bülent abi.. Basını da harcadın o zaman :)

alt + 168 dedi ki...

aceto'dan araklama yapmak kesinlikle kötü bir olay.

doğru ve ilginç yazsan bile herkes aceto'da okuduğundan numaran patlıyor. yok yanlış yazdıysa zaten eyvahlar olsun...

Parma Maniac dedi ki...

Yahu doğru ve ilginç bir şey yazmadım, 5000. golle ilgili destan da yazmadım, Krkic 5000'i çaktı dedim.. Yanlışmış.. İlk olarak Aceto'da okudum evet ama forumlar ve gazeteler olsun Türkiye'de her yerde de aynı şekilde gördüm.. Genel bir yanılma oldu yani, ne kadarı Bülent abi merkezlidir bilemem.. Blogun tarihinin ilk yanlışı da değil zaten.. Abartacak ya da farklı anlamlar yükleyecek bir durum yok bunda.. Sen de aynı yerlerden okuyup ilk yorumdaki gibi 5000'i çaktı diyorsun, ben de.. Ben blog yazıyorum, onun dışında bir farkımız yok yani..

Adsız dedi ki...

tam kazma kaleci tipi var demissinde sende ne tip var cr7 mi del piero mu :)

Adsız dedi ki...

Jasikevicus, Bulent abi'de Italyan gazetelerinden okuyup sana getiriyor, o da mi araklama yapiyor :)

Ha bir de, Tardini araklamalar ile 2007 senesinden beri neredeyse her gun guncellenen ve 320.000'e yakin hit almis bir blog'u ayakta tutuyor. Sen de bu kadar guzel araklamalar yapacaksan, blogunu bekliyoruz.

Orhun

Adsız dedi ki...

cr7 de tip mi var, gelin beraber gidelim ümraniye ye 2 halısaha adam bulurum aynı tipte.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.