3 Oca 2009

Ivica Olic


Ocak ayı gelince Bayern köpekbalığına dönüşüyor Almanya'da.. Boşa çıkacak iyi oyunculara saldırıp hem kendilerini güçlendiriyorlar, hem rakipleri yok ediyorlar.. Leverkusen'i Ze Roberto ve Ballack'la yok ettiler.. Werder Bremen'den Klose'yi parayla, Borowski'yi yine bedava aldılar.. Schalke'den Hamit'i bedelsiz transfer ettiler.. Sadece akla ilk gelen, son örnekler bunlar.. Neler var böyle Bayern tarihinde.. Son kurban Hamburg.. Dubai'de kampta bulunan Bayern'de genel menajer Uli Hoeness açıklamayı yapmış, 3 yıllık anlaşmanın tamam olduğunu söylemiş.. Şu Bayern bu işleri bu kadar sık yapıp nasıl tepki almıyor, bu Bayern varken diğer takımlar iyi oyuncularına nasıl sözleşme imzalatamıyor, anlamak mümkün değil yahu..

İlk etapta takımdan ayrılacak Lucas Podolski'nin yerine yapıldığı görünüyor transferin.. Stilleri de benzer zaten.. Ama Olic'in gelişi asıl Klose ve Toni'den de birinin gidişi demek bana kalırsa.. Tarzını sevdiğim bir adam değil Olic, başarılı olamazsa da yadırgamam fazla.. Hamburg için güzel açıklamalar yapmış Hırvat ama böyle bedavaya giderken boş tabii bu işler..

4 YORUM:

Spicoli dedi ki...

Sanirim Lucio`yu da öyle almislardi Leverkusen`den yine.

Adsız dedi ki...

klose toni iyi ikili. bence podolski gider. gs alsa podolskiyi keşke.
ayrıca sporcuların kulüplerine para kazandırmak zorunda değil. hele ki başka takımdan gelen altyapıdan yetişmemiş birisi ise.

GK dedi ki...

Timo Hildebrand'ı da almaları gerekiyordu bence tada başka bir kalburüstü Alman kaleciyi.

CaRtMaNtR dedi ki...

Hamburg'da Podolskiyi alsın bir şekilde çok faydasını görürler

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.