10 Oca 2009

Cleveland Cavaliers 98-83 Boston Celtics


Garezin mi var arkadaşım Boston'a demeyin, denk geliyor.. Süper bir gece vardı bugün NBA'de.. Saat olmuş 05.38, Lakers - Indiana maçını bekliyorum.. Orlando - Atlanta'yla açıldı gece.. Cleveland'la Boston'un efsane maçı başlamadan onu izleriz ilk yarı dedik, yetti zaten ilk yarı.. Orlando devrede 40'a yatırdı Atlanta'yı.. Jameer'in ilk yarının sonlarına doğru yerlerde sürüklenerek yaptığı abuk driplinginden sonra verdiği pasın asist olarak Orlando'ya 3 sayı kazandırması sonrası kanal değiştirdim ben.. Redick'in 3 tane üçlüğünden sonra iyice gerçekçilikten uzaklaştı maç.. (Redick güzel çocuk bu arada, severim)

Gecenin maçı Cleveland - Boston'du.. Doğu Konferansı yıllar sonra gerçek bir rekabet yakaladı.. Cleveland - Washington'dan yaratmaya çalıştılar bir hadise ama tutmadı tabii, Gilbert dönünce belki.. Batı'daki çekişmelerin haddi hesabı yok.. 5-6 tane contender, son 10 yılın 2 hanedanı olunca bir konferansta çekişmelerin kralları orada.. Batı güçlü güçlü diyoruz devamlı, hakikaten de öyle.. Bu sene önemli miktarda zayıflamış Batı bile fark atıyor hala Doğu'ya güç ve performansta.. Ama buna rağmen 3 şampiyonluk adayının 2 tanesi Doğu'da.. Bu da bu iki takımın mücadelesini en beklenen müsabakalardan biri yapıyor.. Üstüne geçen sene 7. maça giden doğu finali sosunu ekleyin.. Al sana Cleveland - Boston.. Fazla bir şey yazmayacağım, başlıyor maç ama LeBron oynadı, Boston izledi.. Z dönmezse bu Cleveland korkutur adamı.. Acil bir yumuşaklık lazım bu takımın merkezine.. Gelmiş geçmiş en iyi performanslardan biriyle sezona giren Boston Celtics'e ne olduysa Staples Center'da kan döküldükten sonra oldu.. Lakers mağlubiyetiyle birlikte Cleveland önündeki bu mağlubiyet son 9 maçta yedinci oldu.. LeBron kendi çaldı, kendi oynadı.. Arada iki göbek attırdı takım arkadaşlarına.. Paul Pierce'ın canına okudu, ki gecenin en zevk aldığım anlarıydı bunlar.. Sonuç, özellikle ikinci yarıda son derece rahat, kasmadan alınmış bir büyük maç.. Celtics bunun öcünü alır Boston'da ama o zamana kadar doğunun kralı Cleveland.. Doğunun yeni ikincisi ise Orlando Magic..

Maç başlar, ben kaçar..

11 YORUM:

Conquistador dedi ki...

cleveland bu galiyetle kendi evinde 19-0lık bir seri yakaladı. peki bu alanda nasıl bir rekorun olduğunu bilen var mı..

cavs dedi ki...

alem buysa king james :D

alessandro del piero dedi ki...

@007,

96-97 sezonunda chicago bulls kendi evindeki 37 maci art arda kazanmisti. cleveland'in bi olayi yok yani su kadar, anca yarisi onun..

L dedi ki...

abi bilmem yazarmısın ama, lakers da sonlarda zora soktu maçı. belki indiana son seti adam gibi oynasa yine son saniyede yenilecekti. pek iyi haber değil sanki bu lakers için ha?

Parma Maniac dedi ki...

Evet Hilmi deplasmanda da 20'den son periyotta Bynum'suzluk yüzünden vermiştik bunlara maçı, yine gidiyordu.. Takımdan çok memnun olmak mümkün değil tabii ama şu Boston'u gördükçe çok moral bozmuyor taraftar.. Cleveland can sıkıyor ama tabi..

L dedi ki...

sakatlar dönünce sence durum daha iyi olur mu?

Parma Maniac dedi ki...

Sakat olan bi tek Farmar.. Sadece iki maçtır oynamayan Lamar'ı saymıyorum.. Farmar önemli eksik tabii de, sene başında o oynarken de vardı sıkıntılar.. Zaten pek de formda değildi bu sene sakatlanana kadar..

cavs dedi ki...

hocam hic gs taraftarı lakers tutar mı ya :) mis gibi golden & wine var sarı kırmızı yerine gider bence. gel cavs taraftarı ol sende :D gerci bu retro forma pek hos olmadı ama gelip gecici bunlar :P

alessandro del piero dedi ki...

benim bildigim, galatasaray taraftari oncelikle at gozlugu denen nesneyi pek takmayan ve ilgilendigi spordan zevk almasini bilen akli basinda bi insandir. nasil ki ulkesinin en buyuk takimi galatasaray'i cani gonulden destekliyorsa basketbol aleminin en kral takimi la lakers'i desteklemekten gocunmamasi gayet normaldir. daha buyuk bi takim olsaydi onu desteklerdik, merak etme arkadasim :)

siriusjames dedi ki...

Ne olacak şu Bulls'un hali? Nisan 2007'den beri 3 galibiyet üstüste alamadı(mış), şimdi tam alacakken Thunder'a yenildiler uzatmada 109-98, olacak şey değil.

Adsız dedi ki...

Son şampiyonun maçın sonunda yaptığı rezilliğe ne demek lazım bilemiyorum?

"Son şampiyon olarak biz bi adama karşı aciz kaldık" cümlesini sahaya yansıtmanın ne alemi vardı.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.