13 Oca 2009

Barack Obama & Spider-Man


Barack Obama çılgınlığı çizgi roman dünyasına da sıçrayarak son hız devam ediyor Amerika'da.. Spidey'nin ana serisi olan Amazing Spider-Man'in 583. sayısının konuğu olmuş yeni ABD Başkanı.. Spidey Obama'ya yapılan bir komployu çözüp yardım ediyormuş kendisine..

Bu tip özel şeyler yapabiliyor Marvel yöneticileri.. 11 Eylül saldırısından sonra çıkan kara kapaklı 11 Eylül özel sayısını hatırlattı bana direk.. Gerçekten müthiş bir sayıydı o, enkazın arasında ağlayan Doctor Doom'la tepkinin alası verilmişti.. Buna çok gerek var mıydı bilmiyorum ama Marvel'ın 616 evreninin içine etme görevini üstlenmiş olan Joe Quesada kendini bilmezi için güzel popülist çalışmalar bunlar.. Obama küçükken bir Spidey fanatiğiymiş ve koleksiyonu varmış.. Bunu öğrendikleri için bir jest olarak düşünmüşler.. Küçükken fanatiği olduğu bir çr'de kendisini görmek sevindirmiştir heralde adamı..

Kral adammışsın Obama..

8 YORUM:

alt + 168 dedi ki...

11 eylül sayısına nasıl ulaşabiliriz acaba?

Parma Maniac dedi ki...

Dışardan bulma şansın olmaz heralde artık ama yanlış hatırlamıyorsam o sayı büyük şans eseri Türkçe olarak da yayınlandı Arkabahçe tarafından.. Sahaflardan sorarsan bulabilirsin büyük ihtimalle..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Geçen seneki kepazelikten sonra en sevdiğim çizgi roman karakteri olan Spidey'den inanılmaz soğudum.İçine eden herkese tebrikler...

Sinan Kolat dedi ki...

ben de geçen hafta şöyle bişiler yazmıştım konu hakkında
http://sinankolat.blogspot.com/2009/01/oba-man-and-el-tayyip.html
ilgini çekebilir, konuyla alakalı
bu arada kapak benziyo ama içeridekiler pek obamaya benzememiş :)

Adsız dedi ki...

the killing joke süpermiş parma :) üründe kaliteli bravo baykuş kitapa. "the joker" resmen bir felsefe..
spidey i sevmem pek. hoşuma giden karanlık tarzdan çok çocuklara yönelik gibi gelir. kızma parma sadece düşüncem :)

Adsız dedi ki...

mister no yu tek geçerim .

dizifilmuzik dedi ki...

11 eylül sayısını dili fark etmeden pdf ya da başka formatta dosya olarak bulma şansımız var mıdır???

Parma Maniac dedi ki...

Bilgisayara indirip okumak en başından beri ısınamadığım bir şey çizgi roman hadisesinde dizifilmuzik.. O yüzden bilemiyorum ama o durumu az çok biliyorum.. Şansın kesinlikle vardır ama nereden nasıl olur bir bilgim yok o konuda..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.