3 Tem 2008

Marco Aurelio Everton'a doğru


Saat şu anda sabahın 01.00'i ve çok güvendiğim birinden aldığım bir duyumu yazıyorum buraya.. Everton Marco Aurelio'yla anlaşmak üzereymiş.. Kaynağın ismini veremiyorum, forumlarda çıkan duyumlara benzeyecek bu post ama yazmadan geçmek istemedim.. Daha önce bir Basinas patlaması yaşamıştık, en fazla ikinci bombamız olur.. Fenerbahçeliler kızmasın böyle bir şey olursa, buraya geçmeye değer bir haber olduğu için yazıyorum..

Valencia defteri kapandıktan sonra yine La Liga'dan Betis talip olmuştu Aurelio'ya.. Transfer de sonlanmak üzereyken Betis'in sonradan çıkardığı ödeme planlarında revizyon yapalım kelamları vazgeçirmiş bizimkini.. Daha sonra Everton talip olmuş Aurelio'ya.. Betis'in verdiği paradan daha fazlasını da veriyorlarmış Aurelio'ya.. Yarın imzanın atılabileceği konuşuluyormuş.. İşin içine Aurelio'nun Fenerbahçe'yle olan kontrat hadiseleri ve mahkemeler de girecek böyle bir şey olursa ama onlar daha sonra konuşulur artık..

Eğer çıkmazsa Fotomaç Büfe deme hakkınız saklıdır bu bloga..

10 YORUM:

Adsız dedi ki...

abi yapma!

Adsız dedi ki...

''aurelio'nun bizimle bir yıl daha sözleşmesi var, dolayısıyla da şu an hiçbir kulübe transferi söz konusu değil. alabilen varsa gelsin alsın.''

aziz yıldırım

peralta dedi ki...

bayram tutumlu'dan nefret ediyorum.

Cenky dedi ki...

Çıkmasa ne olur patron, canın sağolsun. O da artık bir karar versin de gündemi meşgul etmesin diyeceğim de Tutumlu varken zor.

Adsız dedi ki...

doğru olmasın, aurelio futbolbu bizde bıraksın

aşkın dedi ki...

Burada daha önemli olan,''Aziz Başkan''ın bu duruma hazırlıklı olmaması.Selçuk İnan'ı Fenerbahçe'ye kazandırmalıydı.Geçmiş ola...

Adsız dedi ki...

hoca kusra bakmada senin dediklerinin her zaman tersi cikiyor mac tahminleri bile dahil, artik ciddi ciddi blogun adini fotomac bufe olarak dusunmeye baslaman lazim bencede zaten biz arkadaslarla oyle diyoruz :D:D

muhder dedi ki...

çıkmasa ne olacak ki. en azından masa başında oturup menejerlik oynarayarak transfer haberi yapan gazetecilerden çok daha sağlam olduğuna inanıyorum. ama sözleşme durumu falan var ve o iş zor bence. imzalarlar, tutumlu parayı kırar ama gerisi tamamen muamma.

Adsız dedi ki...

Giderse Kewell'dan sonra gunun en mutlu eden 2. transfer haberi olur.

Unknown dedi ki...

o zaman gerçekleri açıklama zamanı geldi :) parma'ya bu haberi ben verdim, bizzat görüşmeleri takip eden abc'nin ispanyol muhabiriyle konuşmuştum. betis'le pazarlıklarda istenen sonuç alınamamıştı ve bayram tutumlu everton'la her konuda anlaştığını ilk ağızdan abc muhabirine söyledi (ben de aradım kendisini ama türk gazetecilere konuşmuyor, yabancı ayağına yatıp telefonu kapatıyor).

neyse, sonra aurelio la liga'da oynamak için ısrar edince tutumlu da yeniden betis'e döndü. sözleşme imzalandı haberleri çıktı bugün. fotomaç büfe demeyin diye söylüyorum, betis'in everton'a tazminat vermesi bile gündemde.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.