10 Tem 2008

Hleb de Barca'ya


Sezon içinde Flamini'yle birlikte gitmesi muhtemel isimler üzerine yazarken Hleb'in Arsenal hakkındaki müthiş sözlerini ve ayrılmak istemediğine dair açıklamalarını yazmıştım burada.. Dünyanın en büyük kulübü olarak görüyordu Arsenal'i, hocayı da aynı şekilde.. Ve niye gitmek isteyeyim ki diyordu.. Ama gerçek değilmiş sanırım ki transfer piyasası açıldığından beri aklı fikri dışarda Belaruslu'nun..

Barcelona Hleb için en çok istekli olan kulüptü.. Inter bir ara ilgilendi sonra geri çekildi.. Deco'nun gidişiyle ortada açılan kontenjan için en çok istedikleri oyuncu Hleb.. Neyse ki karşılıklıymış istekler, İspanya ve İngiltere basınına göre iş bitmiş.. Hleb'in son açıklamaları kulübe ve Arsene Wenger'e minnettar olduğu şeklinde bir veda gibi olmuş.. Son cümlesi de sene içinde dünyanın en büyük kulübüyken Arsenal, EPL'de Arsenal'den iyi bir takım yok şeklinde olmuş Hleb'in.. Bununla da idare eder sanırım Arsenal seyircisi..

Başarılı olacaktır La Liga'da.. Senenin en iyi transferlerinden biri olacak gerçekleştiği anda..

6 YORUM:

Adsız dedi ki...

Fotoda android gibi gözüküyor.

Adsız dedi ki...

Biraz daha bakınca Iron Man'e benzettim.

Turiaf dedi ki...

Neden gitmek istiyor anlamıyorum. para mevzusu mu var nedir ki?
Yeri zor dolar yalnız.

Adsız dedi ki...

bkz. elton brand

ynwa dedi ki...

londra'nın kaotik ortamından hoşlanmadıgını sıkça dile getiriyordu. arsenal'i öve öve bitiremediği açıklamaları yaptığında da londra konusundaki lafları aynıydı. bu açıdan da bakmak gerek aslında transfere.

muhder dedi ki...

henry barca da ne yaptı da hleb ne yapsın.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.