3 Tem 2008

Harry Kewell Galatasaray'da


Galatasaray bombayı patlattı.. Roma derken Galatasaray'a gelmiş Kewell.. Büyük sürpriz mutlaka herkes için.. Bu çocuk büyük sakatlık dönemine girmeden 2000 civarında (ki Galatasaray'la UEFA'da oynadıkları yıllar) o haliyle bile dünyanın en iyi sol açıklarından biri olarak gördüğüm inanılmaz bir yetenek küpüydü.. Fakat sonra sağlığını koruyamadı.. Sakatlıklar hem hızında, hem fiziğinde, hem de yeteneğinde erozyona yol açtı.. Ama isim olarak çok büyük bizim lig için.. Liverpool'da oynayan, Roma tarafından ciddi olarak istenen, daha 30'unu doldurmamış bir adamın Türkiye'ye gelmesi büyük hadise.. Kişisel olarak şu alemde en çok sevdiğim 7-8 topçudan biridir bu adam, sırf 2000'deki halinden dolayı..

Ama mevkii, sağlık, ekonomik ve gereklilik yönünden ciddi ciddi incelenmesi ve tartışılması gereken bir transfer.. Şu an olay çok taze, bu kadar giriş yeter.. Sonra devamına bakarız..

8 YORUM:

Svetlin dedi ki...

bonservissiz gelmesi de cabası. oynamazsa verilen paralara yanmak için bir neden olmuyacak en azından. diğer taraftan da arda yolcu gibi duruyor bu transferden sonra.

muhder dedi ki...

bonservissiz geliyor oluşu sakatlık dönemlerinin(eğer olursa)avunma durumu olabilir. çok fazla birşey kaybedilmez. kazancı çok daha fazla olan bir transfer.

jose dedi ki...

cok ıyı transfer.bu transferın bıtmesınde en buyuk pay haım fresconun ısın ıcınde olmamasıdır:D

Adsız dedi ki...

4-2-3-1 taktigin de forvetin arkasina Lincoln, sol tarafa Kewell'i, saf tarafa da Arda'yi koydugumuz zaman, rakibin hali ne olur Parma'cim?

Adsız dedi ki...

kağıt üzerinde iyi transfer ama bakalım inşallah leeds'deki gibi oynar, nedense pek sevinemedim çok mu kötümserim yav..

brk dedi ki...

sakatlık korkusu var tabi herkeste büyük ihtimalde sakatlanacaıktır beli zamanalr bence önemli olan lincoln ile aynı anda sakatlaması dönüşümlü sakatlansalar bile razıyım şu an için ama takıma artı katıcağı yadsınamaz bir gerçek, inşallah gene aydın yedek klübesine ordan da bir anadolu klübüne kiralık gitmez bu transfer yüzünde

Cenky dedi ki...

Bu Kewell'ın menejeri Bayram Tutumlu'nun amca oğlu herhalde, yazdık çizdik geldi diye, adam daha cumartesi günü karar verecez başka teklifler de var diyor. Hayret ki, ne hayret...

Parma Maniac dedi ki...

Bahri Havadır Lig TV'ye bağlanıp Kewell'ın şu anda Haldun Üstünel'le yemekte olduğunu ve hiçbir sorun olmadığını açıklamış.. Adnan Sezgin'in de benzer bir açıklaması var.. Sanıyorum şu aşamadan sonra dönmez bu transfer.. Dönerse, o yöneticiler bir müddet giremez zaten Türkiye'ye..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.