21 Tem 2008

Fernando Meira


Önce Maraton.com ortaya attı.. Daha sonra bugün Lig TV ve Bahri Havadır.. Bahri Havadır'ın daha önce patladığı çok transfer haberi olmuştu ama sanırım bu sefer tutturdu.. Meira'nın Galatasaraylı olduğu konuşuluyor her yerde.. Hatta yine Lig TV saat 00.00 civarında Meira'nın 2-3 saat içinde İstanbul'a ineceğini falan söylemiş.. Yine de İstanbul'da görmeden inanmam ben Bahri'ye..

Çok iyi topçu bu adam.. Servet için doğru partner midir, ağırlığından dolayı şüphelerim var ama adam klas.. En önemli özelliği defansif orta saha da oynadığı için sahip olduğu top tekniği.. Uzun zamandır geriden oyun kurmakta zorlanan Galatasaray'ın bu yarasına ilaç olacak.. Onun dışında 1.90'lık boyuyla takımın ve defansın boy ortalamasını anormal yükseltecek.. Servet Çetin'le beraber "The Two Towers" olarak da anılabilirler.. Ama Emre Güngör'ün ne olacağı meçhul eğer bu transfer gerçekleşirse.. Emre çok daha hızlı ve ilk hamlelerinde çabuk bir oyuncu Meira'ya göre.. Bu özelliğiyle avantaj getirebilirdi.. Ama bir rotasyon oluşturulur sanıyorum takım içinde..

Geldiği takdirde stoper sorunu tamamen kalkacak Galatasaray'ın.. Forvet ve sağ bek kalacak geriye.. Kanımca forveti de hallettikten sonra yabancı kaleci sevdasından vazgeçip kaleyi Aykut'a bırakarak son yabancı hakkını sağ beke kullanmak çok daha hayırlı olacaktır.. Hakan Balta'nın stoper özellikli sol bek olmasından dolayı sağ bekin önemi çok daha büyük Galatasaray'da.. Oraya sağlam bir hücumcu sağ bek gerekiyor bana kalırsa..

Edit: Rüya çabuk bitti.. Goal.com Meira'nın menajeriyle birlikte Londra'ya uçtuğu haberini girmiş.. Londra'ya giden Meira'yı İstanbul'a getirdi Bahri.. Bahri'nin Meira'yı karşılamak için havalimanına gönderdiği muhabire üzüldüm ben daha çok.. Sabaha kadar bekleyecek çocuk.. Ağır küfür yer Bahri önümüzdeki 2-3 gün.. Başına kötü bir şey gelmese bari..

Edit 2: Başta DHA olmak üzere birçok kaynak transferin bittiğini yazıyor.. 2 güne açıklandı açıklandı kulüp tarafından, yoksa bu da Lincoln'e döner..

8 YORUM:

Adsız dedi ki...

Aykut'tan kaleci olmaz.
Sivasspor maçında yedigi golleri tekrar tekrar tekrar tekrar ve tekrar izleyin. Aykut'un handikapı topa çıkamamak. Bu da sahaya düdüksüz çıkan hakem demek gibi birşey.

Adsız dedi ki...

iyi olmuş gelmediği. servet için uygun bir partner değildi. emre ile servet'in muazzam birlikteliğine yazık olurdu en azından.

şu an tek yapılması gereken sakatlıklar atlatılana dek yurt içinden ya da alt yapıdan bir isimle orayı geçici bir süre yamamak ve de tez elden bir sol bek alıp, hakan kadir balta'ya şimdiye kadarki hizmetleri için teşekkür edip, yol vermek en uzağından.

Adsız dedi ki...

fotomaç büfe.. yine olmadı, yine olmadı :(((

Adsız dedi ki...

olucak sabredin biraz

Adsız dedi ki...

Olmuş olmuş Meira Galatasaray'da.

O değil de Dark Knight imdb'de 9.5 puanla birinci sırada. Buna ne dersin Fotomaç büfe?

os dedi ki...

bu akşam almanya kampına katilacakmiş, ntv söyledi valla...

resmi sitede bir şey yok hala

Adsız dedi ki...

fotomac büfe diyen isimsiz arkadaş .. naber ya :)

Adsız dedi ki...

meira nın bu resmini görünce içimden ugh !! demek geliyor :)...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.