21 Tem 2008

Braveheart


Elton Brand postunda Sheed Ronny Turiaf postu nerede demiş.. Haklı, çok geç kaldım.. Boston Celtics'e kaybettiğimizden beri Lakers'la hukukumu kesmiş durumdayım zaten.. 15-20 gün hiçbir şey okumadım takımla ilgili.. Turiaf haberi de üzerine tuz biber oldu.. Ben takımda tutarız diye düşünüyordum ama Gasol ve Bynum'lu bir pota altına sahipken ve bu iki oyuncuyu da 3 numarada başlayacak olan Lamar yedekleyecekken Ronny'ye verilecek bu miktarlardaki paranın takım için yük olacağına karar vermiş bizimkiler.. Haksızlar diyemem.. Ronny daha azına tamah etseydi, basketbol hayatı bitecekken Lakers ona kapılarını açtı, ameliyat parasını verdi diyecek olanlara da bir insan olarak katılamam.. Bynum yokken bile 10 dakikayı geçemedi, onun dönüşüyle garbage time oyuncusu haline gelecekti büyük ihtimalle.. En az 20-25 dakika almayı hak eden bir yeteneğe sahip, başka takımlarda değerlendirmesi çok daha makul olur.. Hem de çok daha yüksek paraya..

Kişiliğiyle bağlantılı bir isme sahip olan takıma gitti.. Yolu açık olsun.. Warriors'ta da çok sağlam süreler alabileceğini sanmıyorum ama Lakers'takinden 3 kat fazla olacağı garanti..

Lakers taraftarının hep kalbinde olacak Turiaf..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

Ah be abicim Posey gitmiş hala Turiaf diyorsun :)

Allen ile House kalmış ama neyleyim ben Poseysiz benchi. Ahhh ahh :)

Hem bunları da yazın kardeşim ne öyle Lakers falan, hayret yahu...

Taraflı blog istemiyoruz
Taraflı blog istemiyoruz

Boston Boston Boston

:)

Ha bu arada Devean George ile ilgileniyormuşuk. Tanırsınız siz O'nu heheh :)

Lan almadılar şu Eddie Jones'i hasta ediyorlar beni artık böyle Georgeler ile falan idare edeceğiz :)

Cenky dedi ki...

Görmesi gereken saygıyı göreceği yerdir Golden State. Zayıflayan State'e yeni bir heyecan ve sertlik getireceği kesin.

Sheed dedi ki...

taco loves ronny eheh

ronny'ye herkes üzüldü ama yapılması gereken de buydu dediğin gibi.. hoş radman ve luke'un kontratları olmasa gayet de 'match' edilebilecek bi teklifti o 17/4 ama, elden bi şey gelmiyor.. önünde uzun bi kariyer var, umarım oyununun rebound yönünü geliştirir, ligin tozunu atar, 30 olduktan sonra da veteran minimumla staples'a dönüp kendisine yakışanı yapar.. yolun açık olsun koç..

p.s.: bu blogda istek parça da çalıyorlarmış, ne güzel;)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.