30 Nis 2008

,

Man Utd 1-0 Barcelona


Temiz maç oldu.. United beklendiği gibi Nou Camp'taki maça göre çok daha baskılı ve hücuma yönelik bir şekilde çıktı maça.. Golü de ilk yarıda bulmalarına rağmen 70-75 dakika alan daraltan, baskılı futbollarını sürdürdüler.. Son 15 dakikada da her zamanki garantili oyunlarına dönüp Barca'ya pozisyon vermeden maçı bitirdiler.. Rooney'nin yokluğunda Tevez en uçta tek başına oynadı ve ileride top tutma işini hiç beceremedi.. Buna rağmen Barca'nın baskılı olduğu anlarda pozisyon verilmemesi United'ın manyak takım savunmasının hangi boyutta olduğunu net bir şekilde gösteriyor..

Barca İspanya'daki görece etkileyici maçtan sonra sadece Puyol-MarQuez değişikliğiyle çıktı sahaya.. Ki kabul edilebilir bir şey bu.. Fakat insan Eto'o'nun şu formsuzluğunda kenarda çürüyen Henry'yi görmek istemiyor.. Hele Henry oyuna girdiğinde onun sol çizgiye yaslanmış halini görmek hiç istemiyor.. Bu kadar mı kör bu Rijkaard? Juventus ve Arsenal maceraları arasındaki tek ve net farkı görmekten bu kadar mı aciz? Henry ve Krkic oyuna girip Iniesta ve Eto'o çıkıyor.. Ama kaleye daha yakın olan oyuncu Krkic oluyor.. Çürüttünüz adamı be, yok ettiniz..

Scholes'un uzaya vurduğu gole de şapka çıkarmak lazım.. Bu golleri atmasa zaten Scholes olamazdı.. Kaleyle baş başa bırakırsan bu adamı yapıştırıyor, bırakmayacaksın.. Sir Alex de maçtan sonra final kadrosunda tahtaya ilk Scholes'u yazarım, diğerleri sonra şekillenir demiş..

Final FA Cup finali gibi olacak ama yapacak bir şey yok.. Eğer bir CL finali aynı ligin takımlarından oluşacaksa herkes bari lig EPL olsun der.. Ben öyle dedim mesela.. Pek mutsuz değilim o yüzden..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.